Milanhb Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Zdravím všechny Partneráky:papa, mám dva roky starého Partnera a rád bych mu pořídil nějakou slušnou muziku, koupil sem mu autorádio JVC KD-G821 ale, narazil sem na problém - ,,jak rozmístit reproduktory\'\'. Poněvač sem objevil jen dvě díry v předních dveřích 16,5 a dvě díry nahoře v palubovce na výškové repro tak nevím jaké parametry by repro měly mít aby výsledek za to trochu stál a popřípadě zda bude potřeba nějaký zesilovač či nikoli, v tomto sem úplný laik. Nikde jinde sem schovávačku kam by se nechay repro vložit nenašel:(. Chtěl bych rozumnou muziku za rozumný peníz. Prosím o radu jestli sem nějakou tu dírku nepřehlédl a o tip ( značka,výkon, nebo nějaká sada) čím je osadit a nebo jak to poladit. Předem díky za pomoc. Milanhb Citovat
Partner Odesláno 26. červen 2008 Odesláno 26. červen 2008 někde mám fotky plato do kufru a jiné věci jinak rádio asi Piooner mám nové ve služebním a to je o něčem jiném než cokoli ostatní Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.