lamancha Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Někde jsem ztratil plastovou krytku předního světlometu - z motorového prostoru. Dorazili mě dneska v P. servise, že tenhle plastový korunový bazmek se dá koupit jen s kompletním světlometem!!! Je to opravdu tak pán opraváři, zásobovači a další chytří chlapíci?? Citovat
xavier Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Nebudem to tvrdiť so 100% istotou, ale v časoch nedávno minulých, som podobný problém riešil so Škodou Favorit !! a dostal som takúto istú odpoveď a za dverami mi potichu technik v Škodováckom servise poradil vrakáč. Citovat
zdemik Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Taky mám stejnou zkušenost.Ještě že existují vrakoviště,kde krytku koupíš samotnou:super Citovat
vlacir1 Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 To lamancha: pokud máš světla od Automotive Lightings, tak mám doma celý starý světlomet, když jsem tady řešil nefunkčnost naklápění. Kdyby jsi nikde nemohl sehnat, tak u mne určitě bude krytka k mání - mám krytky na obě díry. Přikládám ilustrační foto. Citovat
lamancha Odesláno 2. červen 2008 Autor Odesláno 2. červen 2008 Paráda, zkusím ale časem nejdřív ten vrakáč, aby ti pak nechyběla krytka při prodeji:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.