Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no celkem sis s tim dost pohral, ale mam radsi decentnejsi styl..k tem kolum by myslim pomohlo kdyby nebyly tak utopeny..

ale libej se mi ty parkovacky, cim jsi toho tak docilil? Ja tam mel neco podobneho ale sviti mi to ani ne ze tretiny tak jako tobe :-(

Jinak koukam, ze budu muset asi nafotit i tu svoji kocku predvest ji tu..:-)

Odesláno

Hirrogen- jasny ty kola sou utopene vsak mam take ET 20 nebo 25 uz si nevzpominam...budu davta podlozky ale to az casem zas. Jinak ty parkovacky sou vysoce svitive led diody za cca 60 korun, zadny kouzlo v tom nehledej ;o) a mam je i na vypinani hec, aby policajti neprudili :D. Jinak co ty mas delany s motorem, ze tam mas 170 psiku ;o)

Odesláno
Původně zaslal: kukikuk

Hirrogen- jasny ty kola sou utopene vsak mam take ET 20 nebo 25 uz si nevzpominam...budu davta podlozky ale to az casem zas. Jinak ty parkovacky sou vysoce svitive led diody za cca 60 korun, zadny kouzlo v tom nehledej ;o) a mam je i na vypinani hec, aby policajti neprudili :D. Jinak co ty mas delany s motorem, ze tam mas 170 psiku ;o)

On má asi chiplou 2,2 HDI u ní není problém dosáhnout tohoto výkonu.....:myslim:myslim:myslim

Odesláno

A co ty Premku....budes neco delat se svou 407, nebo nechas v puvodu?Kolik ma najeto?Asi ji trochu chipnes ne? ;o)

To už dávno je chiplé.......folie už mám a ješte se něco chystá ale zatím neprozradím.....

více...

[upravil dne 4-6-08 Přema]

Odesláno

no prave ze v tech diodach je to hodne o stesti ja tam mam diody za 200,- a celkem **** :-) pamatujes si znacku tech diod nebo znaceni???

jinak jo tech 170 je tam chipem, prozatim :-) casem bude i doublechip s maximem kolem 195ps ale to se jeste uvidi..:-) (musim prece nejak vykompenzovat ty kola :-))

ted jeste zjistuju klady a zapory odstraneni FAPu a jestli u zmizne tak taky neco jeste naskoci..

Odesláno

2 Prema: kolik tam ted mas? tipuju taky neco kolem 170 co???

2 kukikuk : tech 160ps co pises uz je trochu mazec ze 110ky ne?:D nemel jsi s tim nejaky problemy???

[upravil dne 4.6.2008 Hirrogen]

Odesláno
Původně zaslal: Hirrogen

2 Prema: kolik tam ted mas? tipuju taky neco kolem 170 co???

2 kukikuk : tech 160ps co pises uz je trochu mazec ze 110ky ne?:D nemel jsi s tim nejaky problemy???

[upravil dne 4.6.2008 Hirrogen]

Vše by jses dočetl v tom vlákně co jsem tam avizoval ale ne nemám tam 170 ale \"jen\" 160....nechtěl jsem to hnát do extrému je to přece trošku novější auto.....a těch zminovaných 160 u kukikuka je trošku přehnaných,vím co 406 zvládne a to já jsem u moji bývalky měl tak necelých 150 a to už bylo nahraně.......i s novýma vstřikama to hulilo jak jsi tomu šlapal na krk...to normálně 406tky nedělají....kdybych tam měl 160 u 406 tak mám s toho doslova lokomotivu.....ale at jsi kukikuk myslí že tam 160 má....já tvrdím že ne.

Odesláno

No Vector me tvrdil ze ten sami software davali nekomu kerej to ma ozkouseny na brzde a prej to melo 160 ja osobne si taky myslim ze to tolik neni spis tech necelejch 150 jak rika prema, ale z 0-100 davam za rovnejch 10 s kdyz je dobrej vzduch a to je dobrej cas ;o)

Odesláno

No Vector me tvrdil ze ten sami software davali nekomu kerej to ma ozkouseny na brzde a prej to melo 160 ja osobne si taky myslim ze to tolik neni spis tech necelejch 150 jak rika prema, ale z 0-100 davam za rovnejch 10 s kdyz je dobrej vzduch a to je dobrej cas ;o)

Ok ale nezáleží jen na sowtu ale taky na stavu motoru...t.j. stav vstřiků,turba,čidel atd. a to vše umí s výkonem zamávat.....takže každé auto je individuální...nikdo ti neřekne kolik ti tam přidal koní ale kolik % protože on neví kolik to auto má když se chipuje takže asi tak....

Odesláno

ja mam 160 standard, ale mensi kroutak, chci taky chipnout, udajne by z toho melo vylez 178 koni a kroutak vyleze na 250, v kombinace s protupnejsim vyfukem doufam ve 180 psiku :-)

Odesláno

No je pravda ze s Vectorem jsem mel uz par veci co docineni a nechci pomlouvat to urcite ne, ale chip od nej nebyl uplne to nej co jsem mel..a hodnoty si taky hodne hazel od boku :-)

Odesláno
Původně zaslal: Hirrogen

2 Scratch: No bratranek rikal ze na tech 160ps ses moc neukazal a prej te zanechal v dymu :-)

tvuj bratranek jel jako blazen a ve chvili kdy pridaval, tak jsem ho dojizdel, ale pravdou je, ze kolem melnika si davam bacha, protoze zdejsim ridicum opravdu neduveruju :-)

Konec koncu, ja nemel moznost tocit motor na 5000, takze na tech 3500 otacek jsem mohl lehce ztracet :-)

• O 4 týdny později...
Odesláno

Drobne upravy za sebpu a jeste nas par veci ceka ;o)

hmm tak teda fakt,smekam klobouk,toto mozem,fakt krasne,vsetko aj tie pruhy svetla koza elektrony,normalne som slintal,teda pekne si ho dal dokopy,nadhera :)a to podsvietenie,nemam nic co vytknut mozno tie pruhy trosku blizsie k sebe inak,super :):super

Odesláno

Jůůů tak tohle taky chvalim :) i to kridilko ze mi libi (zatim 2. co sem na 406 videl) a kolik to jezdi s tema pruhama ? :D jen se zeptam ( i presto zes rikal zes to vymejslel a delal na rychlo) na kolik to vyjde pohrat si s lakem s pruhama atp [zhruba].

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...