stana Odesláno 28. květen 2008 Odesláno 28. květen 2008 Zdravím, mám klimu a dva ventilátory. Když sundám hnědý konektor z čidla na termostatu, tak se mi rozjede pouze pravý ventilátor. Když zapnu klimu, ta funguje, ale málo, prože se mi nesepne ani jeden ventilátor. Sundal jsem přední masku, dostal jsem se na 3 relátka - ty fungují. Propojil jsem kontakty u relé \"na tvrdo\" a levý ventilátor se rozběhl. Pročistil jsem kontakty a relé, vše dal na své místo a i přes to žádná změna!!!! Takže předpokládám, že je tam nějaká řídící jednotka, která ovládá relé od ventilátorů případně i klimy, a ta by mohla být v špatná. Poradí mi někdo, kde je ta řídící jednotka, nebo co s tím dál???????? Díky. Peugeot 306 combi, 1,4 r.v. 1998 [upravil dne 28.5.2008 stana] [upravil dne 13.6.2008 stana] Citovat
EXI.60 Odesláno 28. květen 2008 Odesláno 28. květen 2008 Ta řídící jednotka ventilátorů(říkají také\"Bitron\") je pod levím předním blatníkem kousek nad klaksonem.Já ji měl taky v háji sahary mi nešly vůbec.Dal jsem jinou a sahary valí jak maj.Pokud nevíš jak vypadá,tak sem dám odkaz s fotem. Citovat
stana Odesláno 28. květen 2008 Autor Odesláno 28. květen 2008 vůbec nevím o co jde (bitron), dej sem prosím odkaz Citovat
stana Odesláno 8. červen 2008 Autor Odesláno 8. červen 2008 Tak jsem ten \"bitron\" našel a zkusil vyměnit za jiný kus na vrakovišti - ventilátory se chovaly stejně. Mohl by mi někdo poradit jak dál?????? Nebo nemá někdo od toho schéma?? Citovat
EXI.60 Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: stana Tak jsem ten \"bitron\" našel a zkusil vyměnit za jiný kus na vrakovišti - ventilátory se chovaly stejně. Mohl by mi někdo poradit jak dál?????? Nebo nemá někdo od toho schéma?? Ještě zkus jednu věc.podívej se na přívodní konektor k saharám,bývá to tam zoxidovaný.Proto ti tam možná nejde ovládací proud na relátka.Když si stoupneš před auto,tak je vedle pravé vrtule na saharu jakoby za nárazníkem.Je to velkej černej konektor něco jako na dveřích.Rozpoj ho a prostříkej to Kontaktolem nebo Kontoxem.je to jediná věc mezi Bitronem a relátkama.Pokud to nepomůže,tak budou už jedině přerušený dráty,pokud máš relátka v pořádku.dej si hlavně pozor u těch relátek-dvě jsou jen spínací a to třetí je přepínací(s 5 kontakty) Citovat
stana Odesláno 13. červen 2008 Autor Odesláno 13. červen 2008 Díky moc, už se točí!!!!!!!!! Tak to byla ta zásuvka, co jsi popisoval. Asi mi tam zatěkala voda, protože ten horní konektor byl úplně shnilý a ostatní zoxidované. Ještě jednou díky EXI.60 [upravil dne 13.6.2008 stana] [upravil dne 13.6.2008 stana] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.