homat Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Olej viz tabulka. Přejíždění intervalu může vést k porušení záručních podmínek. Prohlídka po 30.000 km není jenom výměna oleje a filtru, ale i kontrola celkového stavu vozidla včetně načtění paměti chyb všech jednotek a vynulování servisního intervalu. Citovat
raydowe Odesláno 23. listopad 2008 Odesláno 23. listopad 2008 mam taky zaciatocnicky dotaz na ktory nechcem zakladat nove vlakno. kontroloval som stav oleha.. ale moc som sa nedozvedel.. na konci je len mierka s mriezkami. , momentalne mam 13 000 najazdene a olej siahal do troch stvrtin tej mierky, ci je to malo nikde som sa nedocital.. Citovat
pastorek Odesláno 23. listopad 2008 Odesláno 23. listopad 2008 Původně zaslal: raydowe mam taky zaciatocnicky dotaz na ktory nechcem zakladat nove vlakno. kontroloval som stav oleha.. ale moc som sa nedozvedel.. na konci je len mierka s mriezkami. , momentalne mam 13 000 najazdene a olej siahal do troch stvrtin tej mierky, ci je to malo nikde som sa nedocital.. Nepíšeš aké auto ani aký model tak iba všeobecne. Na olejovej mierke sú v spodnej časti vždy dve značky. Hladina oleja má byť medzi nimi. Horná je maximálna hladina a spodná je minimálna. Pri meraní je treba stáť na rovine. Vytiahnuť mierku, utrieť, strčiť späť na doraz a znova vytiahnuť. Vtedy vidíš hladinu. Citovat
raydowe Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 postup poznam.. je to 1.4e . len ked som to vitiahol na spodu je mierka.. nie dve znacky ale mierka zo stupnicov.. aspon tak mi to pripadalo.. ma to dieliky, ale kedze som niekde v tristvrte tak by to malo byt ok podla toho co pises.. mozem odfotit ak by to zaujimalo. Citovat
pastorek Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 Původně zaslal: raydowe postup poznam.. je to 1.4e . len ked som to vitiahol na spodu je mierka.. nie dve znacky ale mierka zo stupnicov.. aspon tak mi to pripadalo.. ma to dieliky, ale kedze som niekde v tristvrte tak by to malo byt ok podla toho co pises.. mozem odfotit ak by to zaujimalo. Malo by to byť v poriadku ale tá fotka to poistí. Citovat
Lukas24 Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Chtěl bych se taky připojit s dotazem... bude tomu rok co sem si přivez svoje fáro domů a mám najeto necelých 13.000km ... řikal sem si že se objednám do servisu na prohlídku ,ale najednou koukám , že u 1.4 16V je to po dvou letech nebo po 30.000km .... přijde mi to docela dlouhá doba .... nechci nic zameškat - jako prohlídku beru celkovou prohlídku auta jako je olej ,filtr ,geometrie apod.(upřímně nevim co všechno to skýtá) ... myslíte , že mam počkat další rok , nebo jít hned , nebo až po 15.000 km? to by bylo počítám tak v létě , s mou jízdou....třeba co se týká fitru tak mam novej bavlněnej od léta , takže ten si měnim a čistim sám a geometrii mam taky nedávno , když mi tam dávali sportovní pružiny ... ale rád bych aby se mi mrkli na motor a tak...každopádně děkuju za odpověď pro někoho možná na hloupý dotaz! Citovat
antal Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Tak tých 30000km sa aj mne zda celkom dost.Ja mam teraz cca 23tkm...v sobotu idem na Slovenko a ked sa vratim tak sa hned objednam na prehliadku nech to mam za sebou.Ja to budem servisovat v horizonte 20-25tkm.Samozrejme ak to budeš nechavat na 30tkm tak tým nič neskazíš. Citovat
Lukas24 Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Takže když počkám na těch 15.000 km a dám to do servisu , bude myslím učiněno technické opatrnosti za dost.... ... já jen že táta má stejně staré auto (ovšem je to renault megan - 2.0 nafťák- ale vim že je to závislý na typu motoru) a automaticky po roce a to má najeto hodně málo , má prohlídku...ale co sem se ptal tak optimálně je to těch 15.000 km... ikdyž o taky jde o podmínky a hlavně o dobu za jakou to člověk ujede a podobně ... prostě mi to vrtalo hlavou;) Citovat
tomastynka Odesláno 22. říjen 2009 Odesláno 22. říjen 2009 chtel jsem se zeptat jestli mozne ze tam mam motor.olej 10W40?nevadi to mam 1.6 16Vmotor....diky za radu.... Citovat
buga Odesláno 22. říjen 2009 Odesláno 22. říjen 2009 Původně zaslal: tomastynka chtel jsem se zeptat jestli mozne ze tam mam motor.olej 10W40?nevadi to mam 1.6 16Vmotor....diky za radu.... tak 1.6 16V nestaci, lebo 2 typy su, jedno je peugeotacke, druhe uz s bmw spolupracou, to je to VTi ale: Do vsetkych EP motorov je povoleny a davany olej 0W-30 alebo 5W-30 C2 ECS Ineo Citovat
tomastynka Odesláno 24. říjen 2009 Odesláno 24. říjen 2009 diky za radu...je to motor normalni peugeot myslis ze to vadi ze tam dali ve Francii motor.olej 10W40?je to na stitku a v servisce....ma to najeto 15 000km na ten olej a celkove 29000...diky za radu..... Citovat
buga Odesláno 25. říjen 2009 Odesláno 25. říjen 2009 Původně zaslal: tomastynka diky za radu...je to motor normalni peugeot myslis ze to vadi ze tam dali ve Francii motor.olej 10W40?je to na stitku a v servisce....ma to najeto 15 000km na ten olej a celkove 29000...diky za radu..... neviem, ale ked to tam dali od vyroby hadam to zleee nebude ci nejaka sukromna osoba to tam dala? asi vo vyrobe uz, ci? Citovat
tomastynka Odesláno 25. říjen 2009 Odesláno 25. říjen 2009 jeste poslední rada myslis ze tam mam dat teda ten 5w30 a nebo 0w30ktery je lepsi nebo je to stejny?a jak poznam typ motoru popripade oznaceni...ve velkym TP.mam typ motoru NFU nic jineho 1,6 16V a 80kW...diky musim to vymenit co nejdriv.....diky poslu ti pak kdyztak fota kdyz budes chtit,,,,cau a diky.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.