Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Týý brďo! My sme měli takhle podobně ve dřevu interiér v Opelu Vectra Caravan , což bylo velké auto , v podstatě limuzína , akorát kombík. A tam se to hodilo. V malém autě se sportovním vzhledem , jako je 207čka mi to moc nesedí! Ale je zase fakt , že takovej interiér mít nikdo nebude:D...

Odesláno

Mne osobne to pripadá nevkusné v takom aute. Drevené obklady sú doménou limuzín. Má to však i výhodu v menšom opotrebovaní hrán. Ak ti to nieje vyslovene protivné tak to tam kľudne nechaj. Našťastie toho nieje veľa a nepôsobí to nejak štrašne gýčovo.

Guest servisman
Odesláno

každý dle libosti a vkusu,je to tvé autí tak ať si každý říká co chce

Odesláno
Původně zaslal: Lukas24

Týý brďo! My sme měli takhle podobně ve dřevu interiér v Opelu Vectra Caravan , což bylo velké auto , v podstatě limuzína , akorát kombík. A tam se to hodilo. V malém autě se sportovním vzhledem , jako je 207čka mi to moc nesedí! Ale je zase fakt , že takovej interiér mít nikdo nebude:D...

sportovni vzhled :myslim

ja bych to hodil do hliniku....

• O 2 týdny později...
Odesláno

Nooo sory ale doslova hnusne to je jak keby si do noveho auta dal stary interier ako boli kedysi v oktaviach tieto nalepovacie imitacie..daj to prec

• O 3 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: bobek206

Nechat nebo dát do původního stavu?

brrr tak ja jak som to videl hned ma zamrazilo,teda ja by som to urcite nechcel,neviem mne by to pripadalo ako barak nez auto,neviem proste to drevo sa do auta nehodi:papa

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Jen pro zajímavost. Mám výbavu Trendy a ty lišty okolo panelu rádia mám černé. Byl jsem v Peugeotu a chtěl jsem si objednat ty stříbrné, které mám na horní palubní desce. Koukli do PC a řekli mi cenu, teď si přesně nepamatuju, cca 9OO,- Kč, řekl jsem si to obětuju, ale když mi řekli, že je to cena jen za jeden kus, tak jsem do toho nešel. Uvažuju o přestříkání těch dvou lišt, ale nevím, jestli se mi podaří v nějaké lakovně chytit tu matnou stříbrnou barvu a aby se to pak nešoupalo. Nemáte někdo s tímhle zkušenosti?

Nechce se mi kupovat předražené originály v Peugeotu.

[upravil dne 13/12/08 Dismay.zs]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...