Qweer Odesláno 21. květen 2008 Autor Odesláno 21. květen 2008 Původně zaslal: Kekros doufam , že ti to drobet pomůže jinak jestli budeš chtít tak jsem i koukal kde je všude nějaký napětí když šteluješ do určitý polohy zrcátka . Jestli budeš chtít tak bych ti to jsem večer napsal no to by mi moc pomohlo...potřeboval bych hlavně vědět, když dám klíček do polohy 1 a vytahnu ty kontakty s toho ovladače, tak kde všude najdu + a kde všude - ,protože když sem to udělal podle toho nákresu tak ty hnědé si říkal že je a na ty 3 zelené jsem zase připojil - a když zmáčknu ovladač doprava tak to de do zkratu:myslim Citovat
Qweer Odesláno 21. květen 2008 Autor Odesláno 21. květen 2008 ty moje zrcátka mají 3 kontakty a fungují tak,že když přivedu napětí na černý a jeden z kontaktů,de to nahoru, když přehodím +a- tak to de zase dolů a když dám černý a druhý z kontaktů, tak to de zase doprava a opačně doleva to znamená,že mám 3 dráty na pravé zrcátko a 3 dráty na levé, to bych si možná ještě dokázal nějak změřit ale nemůžu přijít nato kam zapojit + a kam - na to už má hlava nestačí....potřeboval bych vědět terý drát kam vede....a jestli na těch hnědých je stálé + nebo se nějak přerušuje a ještě jestli to máš ten starý nebo nový model ovládání,protože jak sem zjistil tak je to odlišné [upravil dne 21.5.08 Qweer] Citovat
Kekros Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 na ty 3 hnědé šlo pořád + at byli zrcátka v klidu nebo si je jakkoliv nastavoval a na ty 3 zelený nešlo nikdy nic. Myslim si, že to předemnou snad nikdo neměnil tak by to mělo být ten starší model Citovat
Qweer Odesláno 21. květen 2008 Autor Odesláno 21. květen 2008 Původně zaslal: Kekros na ty 3 hnědé šlo pořád + at byli zrcátka v klidu nebo si je jakkoliv nastavoval a na ty 3 zelený nešlo nikdy nic. Myslim si, že to předemnou snad nikdo neměnil tak by to mělo být ten starší model a kam mám teda připojit - a kam ty zrcátka?? Citovat
Kekros Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 pravé zrcátko Joystik Přepínač do leva - šedá oranžová do prava - fialová 2x ( krajní slabě ) nahoru - krajní fialová dolu - šedá ( slabě ) fialová vedle oranž, oranž ( slabě ) levé zrcátko Joystik Přepínač do leva - šedá do prava - oranž, šedá ( slabě ) nahoru - šedá dolu - šedá ( slabě ) oranž, fialová vedle oranž ( slabě ) doufam že je to drobet srozumitelný a z toho vyplívá, že mínus jde trvale pouze do těch 3 zelených kablíků Citovat
Kekros Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 aha tak se mi to nějak slilo v jedno , jestli chceš tak to nějak rozepíšu více. Ale prostě trvale jde mínus jen do těch 3 zelených alespon takhle to mam já Citovat
Kekros Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 napsal jsem ti tam i kde to svítilo i když třeba hodně slabě Citovat
Qweer Odesláno 21. květen 2008 Autor Odesláno 21. květen 2008 ale pokud trvale zapojím na 3 hnědé + a na 3 zelené - tak se mi to po zmáčknutí joysyku v pravo jde do zkratu.........asi mě budeš mít za blbce, ale to vážně nechápu ten tvůj návod.....pochopil bych to kdyby bylo napsáno zleva-7 pinovy šedý-vede tam a tam a dělá to a to,hnědý dělá to a to vede tam a tam a je tam trvale připojen + a tak nějak........jo a ještě otázečka...měřil si to ze zapjenými konekroty v ovladači a v zrcátkách,že??? ono to totiž to slabé svícení je asi nějaké vzpětné napětí které se bere z motorků zrcátek [upravil dne 21.5.08 Qweer] Citovat
Kekros Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 jo měřil jsem to všechno zapojený, ale napsal jsem ti všechno, kde jsem něco naměřil. Ale myslim si, že to slabé nebude hrát asi moc velkou roli Citovat
Qweer Odesláno 21. květen 2008 Autor Odesláno 21. květen 2008 to sem si myslel.....taky myslím,že to nemá zase až takový význam ale potřeboval bych aspoň nějaké vysvětlení ktomu tvému návodu takže když to shrnem tak na 3 hnědé je zapojeno trvale+, na 3 zelené trvale - ale ty zrcátka mi nesedí mám tam jen 3 dráty a ty tam máš napsané 4,asi to blbě chápu co znamená to v tom sloupci joystik a co v tom sloupci přepínač?a pokud zpojím jen na 3 hnědé trvale+ a na 3 zelené trvale- tak to de do zkratu, pokud zmáčknu doprava aniž by tam bylo zapojené něco dalšího Citovat
Kekros Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 to jsem napsal kterej kabel svítí na Joystiku a kterej na Přepínači mezi pravym a levym zrcátkem když držíš Joystik na nějakou stranu. Jinak ty si myslel do zkratu, když přepneš ten přepínač na pravý zrcátko? Je fakt že jsem nezkožel co svítí jen když je přepínač napravo nevo nalevo to ti kdyžtak dopíšu zítra, ale všechno vždycky svítilo krom těch 3 zelených a ty 3 hnědý pernamentně Citovat
Qweer Odesláno 21. květen 2008 Autor Odesláno 21. květen 2008 Původně zaslal: Kekros to jsem napsal kterej kabel svítí na Joystiku a kterej na Přepínači mezi pravym a levym zrcátkem když držíš Joystik na nějakou stranu. Jinak ty si myslel do zkratu, když přepneš ten přepínač na pravý zrcátko? Je fakt že jsem nezkožel co svítí jen když je přepínač napravo nevo nalevo to ti kdyžtak dopíšu zítra, ale všechno vždycky svítilo krom těch 3 zelených a ty 3 hnědý pernamentně takže máš zkoušečku že jeden pól dáš na kostru a prosvicuješ,žejo....do zkratu to de, když dám joystyk do prava a přepínač taky zkoušel jsem to klasickým měřákem na odpor ukážako to vždy 0 Citovat
Kekros Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 jo mam jenom světýlko , mně to teda vždycky zatim stačilo , zítra to zkusim jen joysik s vypnutim přepínačem a pak jen přepínač bez joystiku a dam vědět co kde svítilo jestli chceš Citovat
Qweer Odesláno 21. květen 2008 Autor Odesláno 21. květen 2008 Původně zaslal: Kekros jo mam jenom světýlko , mně to teda vždycky zatim stačilo , zítra to zkusim jen joysik s vypnutim přepínačem a pak jen přepínač bez joystiku a dam vědět co kde svítilo jestli chceš to mi nepomůže já potřebuju vědět kam co zapojit že po zmáčknutí se oběví šťáva tam nebo tam to už já neovlivním......to si dělá přepínač sám Citovat
Kekros Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 ty mě chceš donutit abych rozmontoval zrcátko ne? Citovat
Qweer Odesláno 21. květen 2008 Autor Odesláno 21. květen 2008 Původně zaslal: Kekros ty mě chceš donutit abych rozmontoval zrcátko ne? ne to ne to tě nutit nebudu a nechci už i tak mi pomáháš až dost ale pořád sem se nikam nedostal....tak jak sem psal..............pochopil bych to kdyby bylo napsáno zleva-7 pinovy šedý-vede tam a tam a dělá to a to,hnědý dělá to a to vede tam a tam a je tam trvale připojen + a tak nějak ví je to se mnou těžké Citovat
Kekros Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 no pořád lehčí než kdybych to dělal já ,zítra kouknu do zrcátek - to je chvilka Citovat
Qweer Odesláno 21. květen 2008 Autor Odesláno 21. květen 2008 Původně zaslal: Kekros no pořád lehčí než kdybych to dělal já ,zítra kouknu do zrcátek - to je chvilka moc díky za ochotu Citovat
Kekros Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 tak dneska jsem měl rozdělaný pravý zrcátko. Hromada drátů a nic. Z toho fota by si asi moudrej nebyl - zkusim o víkendu zjistit, který dráty jsou propojený od ovládání až po zrcátka a pak písnu Citovat
Qweer Odesláno 23. květen 2008 Autor Odesláno 23. květen 2008 díky všem za pomoc už sem to konečně vyřešil....ještě tam dotahnu drát od pojistek a je to hotovo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.