Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

V mudrej knižke som našiel iba tento obrazok kablovačky chladiča a sú tam schemy všetkých benzinov a dieselov. Takže predpokladam že to bude rovnake.

knižka viď ( )

[upravil dne 13.6.2008 ivanh]

Odesláno

Mal by si mať tento chladič a vetrák.

4 - zátka

5 - predradený odpor

6 - relé ventilátora

Tepelné čidlo máš na komore termostatu. Nemusíš hneď kupovať nové, zatiaľ stačí skontrolovať jeho činnosť.

[upravil dne 13/6/08 pastorek]

post-0-14109601015746_thumb.jpg

Odesláno

To určitě zkusím,ale je určo v háji,dneska už spouštělo při 80.Mám výhodu,že kamoš ho vezme na sebe za nákupku a já ho vyzkouším a když to bude bezezměny můžu ho vrátit.Ale logicky,co jiného by to dělalo.Můj mechanik říkal,že na 99% je to vadné čidlo.

Odesláno

jaaa som dnes dal dole od predneho narazniiika po svetla vsetko, absorbeeer a co ja viem co este.. pekne odtiahol jeden chladic potom druhy a wapkou ich vycistil obidve, tych hmyzov a cocotiiin bolo tam az az.... :grr

a viditelne mi pomohlo, aspon co som siel par km, tak normaalne pri vyssej rychlosti mi klesala teplota a doteraz sa to splhalo ku 95-100ke niekedy..

uvidiim zajtra ked davam naspat BA :) bo piatok pri 120-130-150 bola teplota okolo 100 °C a to vobec nebolo ani teplo...

zajtra uvidiime, ale maam ten pocit ze to pomohlo..

p.s. :) inak sahara mi funguje, 1.stupen zapiina pri 93, druhy pri 105, ci kedy.. typek mi to kukal cez pociitac,uz len neviem co :D ale ze maam tam secko okej...tak snad nevymyslal :bacha

len ten chladic bol doost zaneseny...to ste mali vidiet :D

tak mozte iiist cistit aj vy :D:papa

[upravil dne 14.6.2008 buga]

Odesláno

Zdravím,tak jsem dneska zahřál své vozítko tak až mi sepla sahara a skusil jsem odpojit čidlo teploty(údajně jak jste říkali je to i na saharu)a saharka stále běžela,podle čehož jsem usoudil,že to asi ono čidlo nebude.Tak!A co teď?Babo raď....Ještě jsem ho zkoušel vyšroubovat a dát do sklenky s vodou cca 100 stupňů a rafika na teploměru se ani nehla,jak je to možné?Pač jak jsem ho vrátil na zpět zase ukazovalo.:myslim

Odesláno

Tak už jsem ho konečně našel....Čidlo pro spouštění sahary se nachází zabudované v hadici co vede z bodu 1 viz.obrázek.Čidlo u termostatu je pouze na teploměr a nemá nic se saharou společného.Test potrvrdil,že není přesné,pač jsem do sklenky nalil vroucí vodu,což po nalití mohla mít cca 95 stupňů a čidlo dostalo rafiku teploměru na 90 stupňů.Jsou to jen odhady,pač nemám teploměr,kterým bych to změřil.

post-0-14109601037167_thumb.jpg

Odesláno

Vyzerá to tak že to niekto prerábal. Čo som pozeral na Service boxe tak autá s klímou majú tun spínač na komore termostatu a bez klími na chladiči pod prívodnou hadicou. Môžem ti sem vložiť obrázky.

Keď si predtým tvrdil že na chladiči nič nemáš tak to zodpovedalo.

Ale to je jedno. Hlavne že si ho našiel a môžeš odstrániť chybu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...