Žampión Odesláno 13. červen 2008 Odesláno 13. červen 2008 Ty jo....vono to fakt bude na chladiči....to musím důkladně prohlídnout...mají to všechny 206 stejný?Není to HDI jinak dělané? Citovat
ivanh Odesláno 13. červen 2008 Odesláno 13. červen 2008 V mudrej knižke som našiel iba tento obrazok kablovačky chladiča a sú tam schemy všetkých benzinov a dieselov. Takže predpokladam že to bude rovnake. knižka viď ( ) [upravil dne 13.6.2008 ivanh] Citovat
Žampión Odesláno 13. červen 2008 Odesláno 13. červen 2008 Tak jsem to ohlídnul a mám tam dva chladiče ale ani jeden nemá žádné čidlo... Citovat
pastorek Odesláno 13. červen 2008 Odesláno 13. červen 2008 Mal by si mať tento chladič a vetrák. 4 - zátka 5 - predradený odpor 6 - relé ventilátora Tepelné čidlo máš na komore termostatu. Nemusíš hneď kupovať nové, zatiaľ stačí skontrolovať jeho činnosť. [upravil dne 13/6/08 pastorek] Citovat
Žampión Odesláno 14. červen 2008 Odesláno 14. červen 2008 To určitě zkusím,ale je určo v háji,dneska už spouštělo při 80.Mám výhodu,že kamoš ho vezme na sebe za nákupku a já ho vyzkouším a když to bude bezezměny můžu ho vrátit.Ale logicky,co jiného by to dělalo.Můj mechanik říkal,že na 99% je to vadné čidlo. Citovat
buga Odesláno 14. červen 2008 Odesláno 14. červen 2008 jaaa som dnes dal dole od predneho narazniiika po svetla vsetko, absorbeeer a co ja viem co este.. pekne odtiahol jeden chladic potom druhy a wapkou ich vycistil obidve, tych hmyzov a cocotiiin bolo tam az az.... a viditelne mi pomohlo, aspon co som siel par km, tak normaalne pri vyssej rychlosti mi klesala teplota a doteraz sa to splhalo ku 95-100ke niekedy.. uvidiim zajtra ked davam naspat BA bo piatok pri 120-130-150 bola teplota okolo 100 °C a to vobec nebolo ani teplo... zajtra uvidiime, ale maam ten pocit ze to pomohlo.. p.s. inak sahara mi funguje, 1.stupen zapiina pri 93, druhy pri 105, ci kedy.. typek mi to kukal cez pociitac,uz len neviem co ale ze maam tam secko okej...tak snad nevymyslal len ten chladic bol doost zaneseny...to ste mali vidiet tak mozte iiist cistit aj vy :papa [upravil dne 14.6.2008 buga] Citovat
buga Odesláno 16. červen 2008 Odesláno 16. červen 2008 no tak pre doplnenie, pomohlo to... o par stupnov mi klesla teplota,taaakze tak peekne to drziii na 90 a pri rychlosti 170 mi to vyslo max na 95-98 Citovat
Žampión Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 Zdravím,tak jsem dneska zahřál své vozítko tak až mi sepla sahara a skusil jsem odpojit čidlo teploty(údajně jak jste říkali je to i na saharu)a saharka stále běžela,podle čehož jsem usoudil,že to asi ono čidlo nebude.Tak!A co teď?Babo raď....Ještě jsem ho zkoušel vyšroubovat a dát do sklenky s vodou cca 100 stupňů a rafika na teploměru se ani nehla,jak je to možné?Pač jak jsem ho vrátil na zpět zase ukazovalo. Citovat
ivanh Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 Keď si ho mal v pohári - nechýbala ti tam kostra? Citovat
Žampión Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 Taky mě to už napadlo,ale asi jsem kostru neměl. [upravil dne 17/6/08 Žampión] Citovat
Žampión Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 Tak už jsem ho konečně našel....Čidlo pro spouštění sahary se nachází zabudované v hadici co vede z bodu 1 viz.obrázek.Čidlo u termostatu je pouze na teploměr a nemá nic se saharou společného.Test potrvrdil,že není přesné,pač jsem do sklenky nalil vroucí vodu,což po nalití mohla mít cca 95 stupňů a čidlo dostalo rafiku teploměru na 90 stupňů.Jsou to jen odhady,pač nemám teploměr,kterým bych to změřil. Citovat
pastorek Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 Vyzerá to tak že to niekto prerábal. Čo som pozeral na Service boxe tak autá s klímou majú tun spínač na komore termostatu a bez klími na chladiči pod prívodnou hadicou. Môžem ti sem vložiť obrázky. Keď si predtým tvrdil že na chladiči nič nemáš tak to zodpovedalo. Ale to je jedno. Hlavne že si ho našiel a môžeš odstrániť chybu. Citovat
Žampión Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 Když budeš tak laskav....Byl bych rád kdyby jsi sem ty obrázky dal.A díky všem... Citovat
pastorek Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 Môžu tam byť malé rozdiely lebo sú dve značky chladičov. bez klímy [upravil dne 17/6/08 pastorek] Citovat
pastorek Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 s klímou [upravil dne 17/6/08 pastorek] Citovat
Žampión Odesláno 22. červen 2008 Odesláno 22. červen 2008 Ahoj jen malej dotaz,jak je napájení termospínače?Zajímá mě polarita...Myslím si že je to jedno kam jde napájení...Díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.