comm Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 Peugeotaci ja mam tiez tento problem a riesil som to budiky som rozobral skontroloval nejaky studak som spravil a ked som mal auto na jame tak som vytiahol snimac zmeral skontroloval +konektor a kabelaz v setko v poho ale aj tak si ukazuje kedy sa mu zachce neukazuje rychlost ani kilometre a palubak potom neprecuje asi budem musiet kupit novy sniimac rychlosti inac mali ste niekto uplne rozobraty ten snimac rychlosti??? Citovat
suno Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 nikde na tej stranke \"servicebox\" neviem najst ten snimac .. dal som svoje VIN, je tam plno moznosti a neviem kde hladat ten snimac Citovat
comm Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 suno hladaj to pod privodom palivovej zmesy a zvol zazehovy motor a daj ridici jednota vstrikovani tam mas potom rozpis typ motora a cislo snimaca je 17 snimac rychlosti Citovat
suno Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 asi bude treba vytiahnut pristrojovku a prepajkovat to, lebo rano nastartujem a tachometer nejdu (ani nerata prejdene kilometre) a svieti (niekedy blika) airbag ... za jazdy zrazu naskoci tachometer a normalne funguje a dakedy zhasne aj ten airbag... viete poradit ako vytiahnem pristrojovku?? dik Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.