Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

měl bych dotaz. Vlastním Peugeot 306 XN rok výroby 1997 motor 1,4 a bohužel mám místo otáčkoměru hodiny. Nemá někdo zkušenost s dodatečným přiděláním otáčkoměru? Nejraději bych vyměnil přístrojovou desku za novou s otáčkoměrem, ale nevím zda je tam nějaká příprava? Díky moc za rady.

Odesláno
Původně zaslal: zulda

Ahoj,

měl bych dotaz. Vlastním Peugeot 306 XN rok výroby 1997 motor 1,4 a bohužel mám místo otáčkoměru hodiny. Nemá někdo zkušenost s dodatečným přiděláním otáčkoměru? Nejraději bych vyměnil přístrojovou desku za novou s otáčkoměrem, ale nevím zda je tam nějaká příprava? Díky moc za rady.

Môj brat má 306 rv 98 1,4 benzin a namiesto otáčkomera má hodiny ja mám 306 1,6 rv 98 s otáčkomerom. Vymenili sme si budíky a fungovalo to. Podľa mňa aj tebe to bude fungovať. Máš digitálny ukazovatel kilometrov?

Odesláno

Díky za rady, už to funguje, jen kdyby někdo chtěl koupil jsem omylem dva otáčkoměry, takže jeden mám na prodej, nový model s digitálními počítadly ujetých kilometrů.

Odesláno

A jako si kupil iba otackomer alebo komplet palubku ? Kolko za to chces ?

Odesláno
Původně zaslal: petopelo

a čo ak mám mechanický ukazovateľ kilometrov tam by sa to dalo tiež by som rád skôr otáčky ako čas

Dalo, ale za prístrojovku tiež z mechanickým ukazovateľom.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...