Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

To sa sťažuješ alebo pýtaš čo s tým. Ak sa pýtaš tak treba napísať niečo bližšie o tom aute a motore. Aspom typ motora a ročník.

kedze pise GTi tak to je takmer jasne1,9 benal predpokladam XU9 nieco mozna JAZ a poblem za studena nepasuje neviem co ti pomoze rok vyroby :myslim a v com je problem ? :super

Odesláno
Původně zaslal: sana

Původně zaslal: pastorek

To sa sťažuješ alebo pýtaš čo s tým. Ak sa pýtaš tak treba napísať niečo bližšie o tom aute a motore. Aspom typ motora a ročník.

kedze pise GTi tak to je takmer jasne1,9 benal predpokladam XU9 nieco mozna JAZ a poblem za studena nepasuje neviem co ti pomoze rok vyroby :myslim a v com je problem ? :super

Chcel som sa vyhnúť tomu \"predpokladám\" a \"nieco mozna\".

[upravil dne 10/5/08 pastorek]

Odesláno

motor je 120konovy, motronic .. ja neviem kde je problem, vaha vzduchu alebo ako sa to vola je vymenena, sviecky su nove, .. neviem uz sme v koncoch:( ked sa zohreje ide skvele, startuje, nestraca ani na vykone, ide uplne super a aj otacky ma dobre aj si ich pekne drzi ale na studeno nechce nastartovat

Odesláno

predpokladam, ze sice blbe, ale nakonec nastartuje. spis nez vahu bych zkontroloval teplotni cidlo. pripadne muzes zkusit pri startovani vstriknout do sani trochu benzinu, pokud naskoci, tak to bude nejspis tim cidlem.

jinak muze taky haprovat vysokonapetove trafo. obcas si se zmenou teploty dela co chce, coz se taky blbe resi.

Odesláno

myslim ze mal malo vzduchu:) hrali sme sa s tym cely den uz som skoro prisla o nervy, vcera sme vymenili to cidlo tak som myslela ze v tom je chyba tak som sa tesila ale dnes rano nenastartoval tak som bola v koncoch dnes sme sa v tom povrtali a super.. :) ide krasne:)

dakujem za odpovede :)

Odesláno

no moje auto zas nestartuje tak som rozmyslala co to moze byt... nestartuje za studena a ak nastartuje tak aj tak zdochne... neviete mi niekto poradit ci by to mohol byt ten snimac polohy skrtiacej klapky? Lebo sa bojim ze ho vymenim a nebude to ono a nadarmo vyhodim prachy .. Vopred vam dakujem:)

Odesláno

nevim, jestli ma motronic na klapce klasicky potenciometr, nebo jen spinac volnobehu:myslim

kazdopadne bych zacal ocistenim vsech konektoru a v ramci moznosti prohlednul kabely. i kdyz na nich toho asi moc neuvidis.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...