Belmondo1 Odesláno 7. květen 2008 Odesláno 7. květen 2008 Cus bus, mohl by jste mi pls nekdo napsat jaky mate volnobezny otacky u ohrateho motoru viz predmet. [upravil dne 7.5.2008 Belmondo1] Citovat
jozefsv Odesláno 7. květen 2008 Odesláno 7. květen 2008 tusim ze by sa mali pohybovat okolo 750-800 Citovat
Y2K Odesláno 7. květen 2008 Odesláno 7. květen 2008 Původně zaslal: Belmondo1 Cus bus, mohl by jste mi pls nekdo napsat jaky mate volnobezny otacky u ohrateho motoru viz predmet. [upravil dne 7.5.2008 Belmondo1] Sice nemam ten isty motor ale volnobeh je tak asi na 700-750...sa mi zda. Ale pozriem to presne ked tak. Citovat
Belmondo1 Odesláno 7. květen 2008 Autor Odesláno 7. květen 2008 Diky moc za odpovedi. Nenapada nekoho co by mohlo zpusobovat ze mam otacky 600-650? Citovat
@re Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 Původně zaslal: Belmondo1 Diky moc za odpovedi. Nenapada nekoho co by mohlo zpusobovat ze mam otacky 600-650? a nic jiného? jen nižší otáčky? anebo motor kucká, kolísají otáčky, výkon motoru ok, teplota motoru ok... trošku to rozepiš... a jaké otáčky máš u studeného motoru... měly by být cca 1000-1100 Citovat
Belmondo1 Odesláno 8. květen 2008 Autor Odesláno 8. květen 2008 Vsechno ostatni je OK. Jen ty otacky jsou nizky i za studena to tam je kolem 900. Je to mereny i pres diagnostiku takze spatnym otackomerem to nebude ( a ze jsou opravdu nizky jde poznat i podle toho ze se za studena motor dost klepe) a diagnostika nic neukazala Citovat
@re Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 Původně zaslal: Belmondo1 Vsechno ostatni je OK. Jen ty otacky jsou nizky i za studena to tam je kolem 900. Je to mereny i pres diagnostiku takze spatnym otackomerem to nebude ( a ze jsou opravdu nizky jde poznat i podle toho ze se za studena motor dost klepe) a diagnostika nic neukazala šel bych po čidlech... Váha vzduchu, resp.čidlo teploty nasávaného vzduchu, dále CTS senzor (čidlo teploty vody), map senzor to asi nebude, prze to by kolisaly otacky... zkus ty dvě čidla CTS je ten zelený (foto z angl.fóra) Odkud jsi? CTS bych mohl zapůjčit... jedno mám navíc... [upravil dne 8/5/2008 @re] Citovat
Belmondo1 Odesláno 9. květen 2008 Autor Odesláno 9. květen 2008 To je skoda ze jsi tak deleko Ja jsem z Pardubic. Ale diky moc za tipy, zkusim najit nejakej vrakac a povymenovat to. Kdybych je odpojil tak z toho asi nepoznam, ktery je to spatny co? Citovat
@re Odesláno 9. květen 2008 Odesláno 9. květen 2008 Původně zaslal: Belmondo1 To je skoda ze jsi tak deleko Ja jsem z Pardubic. Ale diky moc za tipy, zkusim najit nejakej vrakac a povymenovat to. Kdybych je odpojil tak z toho asi nepoznam, ktery je to spatny co? To netuším... nejspíš ne... Citovat
Belmondo1 Odesláno 9. květen 2008 Autor Odesláno 9. květen 2008 Tak zeleny teplotni uz jsem vymenil za novy a nic Tak uz zbyva jen to nasavni vzduchu, ale koukal jsem ze Kinyo ma stejny problem a ten uz vymenil i to a taky mu to nepomohlo Koukam ze je to docela dobrej hlavolam Nemas pls jeste nejakej tip? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.