Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Belmondo1

Cus bus, mohl by jste mi pls nekdo napsat jaky mate volnobezny otacky u ohrateho motoru viz predmet.

[upravil dne 7.5.2008 Belmondo1]

Sice nemam ten isty motor ale volnobeh je tak asi na 700-750...sa mi zda.

Ale pozriem to presne ked tak.

Odesláno

Diky moc za odpovedi. Nenapada nekoho co by mohlo zpusobovat ze mam otacky 600-650?

a nic jiného? jen nižší otáčky? anebo motor kucká, kolísají otáčky, výkon motoru ok, teplota motoru ok... trošku to rozepiš... :)

a jaké otáčky máš u studeného motoru... měly by být cca 1000-1100

Odesláno

Vsechno ostatni je OK. Jen ty otacky jsou nizky i za studena to tam je kolem 900. Je to mereny i pres diagnostiku takze spatnym otackomerem to nebude ( a ze jsou opravdu nizky jde poznat i podle toho ze se za studena motor dost klepe) a diagnostika nic neukazala :(

Odesláno

Vsechno ostatni je OK. Jen ty otacky jsou nizky i za studena to tam je kolem 900. Je to mereny i pres diagnostiku takze spatnym otackomerem to nebude ( a ze jsou opravdu nizky jde poznat i podle toho ze se za studena motor dost klepe) a diagnostika nic neukazala :(

šel bych po čidlech...

Váha vzduchu, resp.čidlo teploty nasávaného vzduchu, dále CTS senzor (čidlo teploty vody), map senzor to asi nebude, prze to by kolisaly otacky... zkus ty dvě čidla

CTS je ten zelený (foto z angl.fóra)

cidla_motoru.jpg

Odkud jsi? CTS bych mohl zapůjčit... jedno mám navíc...

[upravil dne 8/5/2008 @re]

Odesláno

To je skoda ze jsi tak deleko :( Ja jsem z Pardubic. Ale diky moc za tipy, zkusim najit nejakej vrakac a povymenovat to. Kdybych je odpojil tak z toho asi nepoznam, ktery je to spatny co?

To netuším... nejspíš ne...

Odesláno

Tak zeleny teplotni uz jsem vymenil za novy a nic :( Tak uz zbyva jen to nasavni vzduchu, ale koukal jsem ze Kinyo

ma stejny problem a ten uz vymenil i to a taky mu to nepomohlo :( Koukam ze je to docela dobrej hlavolam :myslim Nemas pls jeste nejakej tip?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...