kloudiss Odesláno 9. květen 2008 Odesláno 9. květen 2008 Ladene svody,chip,kovana klika + pisty dusik atd a mas z 1.4 delo:D jen ty prachy Citovat
Bohouš Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 106ka je super nákupní taška........nech si ji na ničení po městě a na ladění kup něco jinýho :roker Nehledě na to, že z té 1.4 budeš horko těžko ždímac víc hřebců, ono už těch 94 s tim celkem hejbe. I když poté co mě svezl Kujon v jeho motokáře, tak ten rozdíl mezi XSi a S16 je citelně znát........ale hamtal na to jako kanec :D:D Citovat
kujon106 Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Kdepak Bohouši, nehamtal. S Tebou jsem jel o něco pomalejš než jezdim každou neděli s maminkou na nákupy :D Citovat
Bohouš Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Původně zaslal: kujon106 Kdepak Bohouši, nehamtal. S Tebou jsem jel o něco pomalejš než jezdim každou neděli s maminkou na nákupy :D chudák mamina Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.