Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojky mam dotaz, nema nekdo zkusenosti s firmou trieste? Zabyvaji se polepenim aut specialni folii, kdy by mi na oranzove auto udelaly cerne plameny... Nechci strikat novy lak, poradite i jinou moznost?

Odesláno

Tak finančně tě vyjde líp folie to je jasné.V TV sem vyděl pořad,kde celé auto kompletně polepili folií-místo nového laku.Cena byla myslím kolem 15tisíc.Vypadalo to dobře,ale otázkou je kolik to vydrží.Osobně bych si radši připlatil a šel do airbrushe.:super

Odesláno

zalezi esi chces pouze stylizovane plameny ve stylu americkych hot rodu, nebo ohen, stylyzovany jsou lepsi pres folie, polepis, budes prodavat nebo se ti nebude libit a sundas, ale ohen je lepsi brushem

a jak tak koukam tak podle toho ze chces cerne plameny tak soudim ze chces hot rod plameny

Odesláno

No ja premyslel taky nad tou folii, je to to same jak popisuses ze se tim polepujou cely auta. A mam predstavu ze bych nechal udelat cerny lem kolem auta u spodku s nejakyma plamynkama na cumaku, jenze nemachazim na netu nic co by me jako zaujalo, chybi mi inspirace...:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Kekros

tady jsem ti namaloval ohýnek ( podklad je 406 člena Čakom :super ) akorát jsem možná nevystihnul tu oranžovou. Jen tak pro inspiraci:papa

Hele chlape to neni fubec bad idea. Hele a nomohl bys mi to zkusit udelat primo na obr pazoutka 207 5dv, klidne poslu odkaz na obrazek. Spise nez zadek by me zajimal cumacek...:super

Odesláno

a máš nějakej nápad jak by si si to představoval. Sice si myslim , že se mi to nepovede , ale můžu to zkusit :super Jinak odkaz na obrázek tvého autí můžeš dát taky ;)

Odesláno

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...