marv63 Odesláno 2. květen 2008 Odesláno 2. květen 2008 Může mi někdo poradit jakým způsobem mám nalepit odpadlou ochrannou(okrasnou)lištu na přední dveře?Zkoušel jsem oboustranou samolepící pásku,ale vydrželo to 4 dny.Na dveřích drží,ale na plastu ne.Mám použít silikon? Citovat
kujon106 Odesláno 4. květen 2008 Odesláno 4. květen 2008 lepidlo na skla nebo já lepil masku u favorita takovym nějakym spešl tmelem a drží už 2 roky :-D Citovat
marv63 Odesláno 4. květen 2008 Autor Odesláno 4. květen 2008 No terárko jsem lepil dispersním silikonem,ale nevím jak by to působilo na lak. Citovat
kujon106 Odesláno 4. květen 2008 Odesláno 4. květen 2008 Dle mě nijak, ale zkus to na kousku třeba v kufru pod kobercem a uvidíš sám :-) Citovat
marv63 Odesláno 4. květen 2008 Autor Odesláno 4. květen 2008 Dík za radu,snad to vyjde.Asi si nevzpomeneš jak se ten tvůj tmel jmenoval. Citovat
ivankaad Odesláno 4. květen 2008 Odesláno 4. květen 2008 Ja som tiež skúšala obojstrannú lepiacu pásku, tá ale nevydržala. Teraz mám lištu zalepenú s týmto lepidlom - Sika - vysoko pevnostné elastické lepidlo. Drží perfektne, odporúčam Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.