Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, potrebujem poradit, odchadza mi starter a dnes sa zda mi odiesiel uplne,otocim klucom a len cvak, namiesto tocenia motorom len cvakne, jedno pootocenie klucom - jedno cvaknutie, atd.

Viem ze to cche asi repasnut a kebyze mal moj mechos cas, tak to dam nemu, ale potrebujem jazdit a tak skusam ci by som to nezvladol aj ja. Mozno by pomohol iba nejak kontakty precistit. Vlastne neviem kde je ten starter umiestneny...kde ho mam hladat? z akej strany je? dik za kazdu radu jo a jeto citroen ZX 1,9 D r.v 93

Odesláno

vidis to ma nenapadlo. ale myslim si ze nie, kebyze je vybita tak to aspon trochu potoci a prestane

Ked som startoval dnes tak asi na desiaty pokus sa starter chytol a nevyzeralo to na vybitu baterku, normalne tocil ako vzdy/ked fungoval/ - rychlo

Ale racej to vyskusam,clovek nikdy nevie

Odesláno

tak sme to skusili tiez kablami prepojit baterky a chytlo to na prvykrat, potom ale 2x zase cvak cvak, a potom to zas chytlo, takze je to ciastocne aj tym, ale kazdopadne ten starter sa musi rozhodit, neviete kde je umiestneny v motori?? popr. nejaka fotecka? dik

Odesláno

tak podavam hlasenie ako to dopadlo:) mozno sa to niekomu hodi

problem bol v cievke, kupil som novu druhovyrobu za 1200sk, origo bosch stala 2000, nahodil a citron startuje snad este lepsie ako predtym....:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...