sana Odesláno 2. květen 2008 Odesláno 2. květen 2008 no kde sa nachadza cido teploty nasavaneho vzduchu na 405 Sri 88kw motor Xu9jaz A este ako sa prejavy jeho porucha Za studena motor good ale po ohriati trha a nizky volnobeh Citovat
pastorek Odesláno 2. květen 2008 Odesláno 2. květen 2008 čidlo teploty nasávaného vzduchu je spolu s váhou vzduchu na výstupe s filtra. Tá porucha skôr vyzerá na tlak paliva alebo lambda sondu. Citovat
sana Odesláno 2. květen 2008 Autor Odesláno 2. květen 2008 palivovy filter meneny este z vecsim tlakom a lambda mozna je kupena nova ale neviem Na Une turbe som ju mal odpojenu vybrany kat a auto islo este lepsie ako stim Citovat
pastorek Odesláno 2. květen 2008 Odesláno 2. květen 2008 Původně zaslal: sana palivovy filter meneny este z vecsim tlakom a lambda mozna je kupena nova ale neviem Na Une turbe som ju mal odpojenu vybrany kat a auto islo este lepsie ako stim Ja som odpojil lambdu práve preto že robila takéto koniny. Po zohriatí to šklbalo a vynechávalo. Citovat
pastorek Odesláno 2. květen 2008 Odesláno 2. květen 2008 Původně zaslal: sana na SRi-ku? Áno. Mám ho v popise. Mám motor DFZ XU9J1. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.