Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zase jeden dotaz, na který tu asi nikdo nezná odpověď.

Potřeboval bych vědět, na kterém pinu je vyvedených +12V z pojistky číslo F2 (20A) označené na obrázku šipkou. Je to pojistka audio zesilovače v autě.

Jedná se o BSI z Peugeot 607 2.2 nafta.

Asi těžká otázak co:myslim:myslim

post-0-1410960040081_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Nemáš skúšačku? Nájdi prívod, kedy na tej poistke budeš mať napätie a presvieť si vývod.

No zkoušečku mám, ale BSI je zapojená v autě, ta BSI na obrázku je jenom pro názornost, aby bylo jasný o co mi jde.

A proměřovat zapojenou BSI přimo v autě se mi moc nechce.

Škoda, že není nějaký schéma. Našel jsem dobrý schémata na Citroeny...http://www.citroeny.cz/servis/servis.htm....koukal jsem třeba na zapojení C5-tky, ale je to o dost jiný....škoda.

[upravil dne 1/5/08 Vopičí]

Odesláno

Je pravdou že najlepšie by bolo mať schému. Keby si túto vymontovanú otvoril a pozrel plošný spoj? Keď je to iba napájanie zosilovača tak by to nemusel byť problém nájsť.

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Je pravdou že najlepšie by bolo mať schému. Keby si túto vymontovanú otvoril a pozrel plošný spoj? Keď je to iba napájanie zosilovača tak by to nemusel byť problém nájsť.

To jo, ale já tuhle vymontovanou BSI nemám:(:(, tenhle obrázek jsem našel na internetu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...