Vopičí Odesláno 30. duben 2008 Odesláno 30. duben 2008 Zase jeden dotaz, na který tu asi nikdo nezná odpověď. Potřeboval bych vědět, na kterém pinu je vyvedených +12V z pojistky číslo F2 (20A) označené na obrázku šipkou. Je to pojistka audio zesilovače v autě. Jedná se o BSI z Peugeot 607 2.2 nafta. Asi těžká otázak co:myslim:myslim Citovat
pastorek Odesláno 1. květen 2008 Odesláno 1. květen 2008 Nemáš skúšačku? Nájdi prívod, kedy na tej poistke budeš mať napätie a presvieť si vývod. Citovat
Vopičí Odesláno 1. květen 2008 Autor Odesláno 1. květen 2008 Původně zaslal: pastorek Nemáš skúšačku? Nájdi prívod, kedy na tej poistke budeš mať napätie a presvieť si vývod. No zkoušečku mám, ale BSI je zapojená v autě, ta BSI na obrázku je jenom pro názornost, aby bylo jasný o co mi jde. A proměřovat zapojenou BSI přimo v autě se mi moc nechce. Škoda, že není nějaký schéma. Našel jsem dobrý schémata na Citroeny...http://www.citroeny.cz/servis/servis.htm....koukal jsem třeba na zapojení C5-tky, ale je to o dost jiný....škoda. [upravil dne 1/5/08 Vopičí] Citovat
pastorek Odesláno 1. květen 2008 Odesláno 1. květen 2008 Je pravdou že najlepšie by bolo mať schému. Keby si túto vymontovanú otvoril a pozrel plošný spoj? Keď je to iba napájanie zosilovača tak by to nemusel byť problém nájsť. Citovat
Vopičí Odesláno 1. květen 2008 Autor Odesláno 1. květen 2008 Původně zaslal: pastorek Je pravdou že najlepšie by bolo mať schému. Keby si túto vymontovanú otvoril a pozrel plošný spoj? Keď je to iba napájanie zosilovača tak by to nemusel byť problém nájsť. To jo, ale já tuhle vymontovanou BSI nemám:(, tenhle obrázek jsem našel na internetu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.