Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Katalizátor 306

Recommended Posts

Guest Mates 306 combi
Odesláno

Ahojte po koupi peugeota 306 se mi asi tak po 2 mesicich vysipal katalizátor,premyslel jsem o novem,ale pri zjisteni ceny jsem se trochu pridusil.S kamaradem jsme se pokusily o nahradu dilu dostatecne tlustou trubkou, ale nebude to zrovna koser reseni, protoze nahrazenydil klepe do podvozku a je to dst neprijemne.Tak bych mel otázku zda nekdo nevite o nejakem jinem reseni, nebo jestli nevite nekdo o nejakem katalizatoru,jestli se treba nekomu nekde nevaly.

Diky moc...

Guest Mates 306 combi
Odesláno

Omlouvam se je to tu pro me takovy trochu novy....srry

Odesláno

Kup univerzalny KATALIZATOR, a okolo si to nechaj zvarit u nejakeho sikovneho majstra... Porpipade sa tu rozpredavalo dost 306 tiek, tak skus kupit pouzity, ked ty je za novy luto dat peniaze.

Navyse nejaky manik na www.avizo.sk tie pouzite katalizatory aj vykupuje :) Mozno roby repase :)

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Kup univerzalny KATALIZATOR, a okolo si to nechaj zvarit u nejakeho sikovneho majstra... Porpipade sa tu rozpredavalo dost 306 tiek, tak skus kupit pouzity, ked ty je za novy luto dat peniaze.

Navyse nejaky manik na www.avizo.sk tie pouzite katalizatory aj vykupuje :) Mozno roby repase :)

Nerobí repas, to sa snáď ani nedá ale sú firmy ktoré dokážu \"recyklovať\" s katalyzátoru tie vzácne kovy.

Guest Mates 306 combi
Odesláno

Taky jsem slysel ze nekde starsi katiky vykupujou aby z nich dostaly tu VZACNOU platinu.Majstra na svareni bych mel,ale spis jsem myslel zkusit nejake vrakoviste.Koupit nejaky starsi,pac s nejakou rourou se mi jezdit opravdu nechce!Hlavne se mi rozklepal cely vyfuk o podvozek tak jsem s toho trosku na mrtvici,pri kazdym posimranim plynu to citim i v sedackach!No proste hruza,mam o svyho pižu starosti....

Odesláno

Jsem chtěl taky sehnat jetej z vrakáču. Za jetej se 170 000km chtěli 3000,- zloději tak jsem koupil novej uni za 1700,- Snad o víkendu ho konečně navařím.

Guest Mates 306 combi
Odesláno

Stastny to muzik, no pokusim stesti a alespon to zkusim,ale je mi jasny ze dopadnu asi podobne...za pokus to stoji....az to poresim dam vedet jak jsem dopadl...

Guest Mates 306 combi
Odesláno

Jen aby to uz bylo....to ukrutny klepani me fakt znervoznuje...

Guest Mates 306 combi
Odesláno

Svine jsou vsude....ale teda zrovna v tom tvym pripade mi to prijde trosku extremni.....

Odesláno
Původně zaslal: Mates 306 combi

Svine jsou vsude....ale teda zrovna v tom tvym pripade mi to prijde trosku extremni.....

Co se dá dělat.

Guest Mates 306 combi
Odesláno

Mam dotaz nemuzes mi hodit odkaz nebo kontakt, kde maj ten katik co si sehnal ty...

Guest Mates 306 combi
Odesláno

S jedinym s cim jsem nemel problemy bylo asi sehnat....kola s s16

Odesláno
Původně zaslal: Mates 306 combi

Mam dotaz nemuzes mi hodit odkaz nebo kontakt, kde maj ten katik co si sehnal ty...

Bohužel nemám žádnej odkaz bylo to po telefonu přes kamoše.

Guest Mates 306 combi
Odesláno

Tak uz se to vyresilo...pres znamyho na vrakaci jsem sehnal katak z dost slusne roztreleny 306 za 500, na najeto 90000..takze parada jeste skocit koupit silen bloky aby bylo vse v poho a muzu o5 drandit...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...