Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jinak jsem ještě stihl vysát,utřít prach a bordel z palubky,dokonce i nakitovat poprvé přední nárazník a lehce obrousit....tak snad bude zase brzo čas na pokračování;)

Odesláno

Díky;)

Čakom: No,foto není,ale byl asi horší,to víš,zima na vysočině:( Ale snad to bude O.K:D

SV24: Díky,někdy určitě,zatím to nějak pořát nevycházelo;)

Odesláno

To je dobře;) Mě se všechno sešlo v jeden měsíc,nejdřív jsem srazil zajíce,pak jsemškrtnul o obrubák a pak když začal mráz a sníh tak jsem najel (vždycky v noci a okolo 2-3 ráno) na zmrazky a bylo vymalováno.Celej spodek na hadr....ale nebylo to moc hluboký tak snad to bude v klidu a hned to nepopraská:myslim

Odesláno

ja projistotu od vanoc nejezdil:-D sem mel mononukleozu,tak sem stejne nemohl......ale krasavec...tesim se moc

Odesláno

jj.tohle svinstvo jsem měl taky,hroznej hnus,ale naštěstí jsem to podchytil v začátcích tak že relativně o.k;)

Taky se těšim,už musim začít dělat na introši,ať nedělám ostudu:D

Odesláno

Díky:super Jsem rád že se líbí....ale po pravdě řečeno,teď jsou ještě zašlí,musím je umýt a ještě jednou přeběhnout pastou,pak to bude snad lepší:D

Odesláno

jj:DPořát je co dělat.Ve sklepě na mě čeká už rok origo kapota,tento týden přijdou origo světla,blinkry mám...jen mám dilema se zadním nárazníkem,nevím jestli zahladit nebo ne,když jsem to zkoušel v Photoshopu tak mě to moc nechytlo,bylo to moc hladký:myslim A uvažuju o duplexu,tak jestli se tam bude řezat druhá koncovka,tak možná zahladím jen tu spodní lištu a horní nechám,navazuje na boky,ale zase nenavazujou na předek:D Prostě člověk neví kam dřív skočit:D:D:D Ale už chci začít s potahováním introše,plánuju to už hodně dlouho a už to mám i rozmyšlené,jen sehnat matroš,čas a dokopat se k tomu.Asi si to začnu brát do práce a o bezpečnostních přestávkách budu potahovat:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...