Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

a pomalu začínám dělat papuče,začíná leštění,teď je to ještě lepší,jen čekám až mi přijde nová pasta....snad brzo

Odesláno

No,občas ve volném čase (tak že tak jednou za půl roku) jezdím vypomáhat silničářům plužit....ale Čakom to zvládá líp:D:D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak,podařilo se mi sehnat pár kousků plastu z nárazníku 306 a konečně budu moct zahladit zadní nárazník,nová přední světla se již pomalu blíží do finále a blinkry už jsou připravené jen na nalakování a složeni (ale není kam chvátat,nechci to uspěchat)...bohužel teď nemám fotky,ale časem je sem dodám pro představu jak to vypadá;)

A dnes jsem si objednal novou autokosmetiku,leštící pastu na kola a něco málo koženky na potahování introše:mrk Snad se s tím pohne a do jara auto bude vypadat líp než teď:papa Ale do toho potahování se mi nějak moc extra 2x nechce:nevim

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

No,občas ve volném čase (tak že tak jednou za půl roku) jezdím vypomáhat silničářům plužit....ale Čakom to zvládá líp:D:D

to mě povidej...:nevim zrovna dnes jsem si prohrnul parkoviště a mel jsem snih až po předni mlhovky. to je jeden z důvodu proč pujdou pryč. moc dlouho by tam nevydrželi :D

ale na příští rok bude kryt pod motorem takže už se mi nepohrne snih do motorovýho prostoru :D

ještě by to chtělo při velkym množství sněhu zacpat hubu aby nešel snih k vrtulim. pak jsou ty vrtule nevyvaženy a když sepnou tak se rozklepe celý auto :(

[upravil dne 2.2.2010 čakom]

Odesláno

Díky;)

Dnes mi zavolal Marty s potěšující zprávou - máš v lakovně pastu od Meguiar\'s:mrk Díky Marty:papa

A tak se začalo trochu leštit,jde to pěkně ale už mě bolej hrábě a nejsem ani v půlce u prvního kola:nevim Ale tak alespoň se nenudím:D:D

Tak vypadalo kolo před (předtím leštěno silichromem a tempem)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...