Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem se chtel jenom optat jak mate (jestli mate) na sve 405-ce vyreseny predni mlhovky. Ja tam zadne nemam a nemam ani v prednim narazniku misto pro ne, tak jsem se chtel s Vami poradit jak nejelegantněji je tam pridelat..... .

Diky za rady a nazory

Odesláno

To je jednoduche, koupis si mlhovky na 405ku, ktere maji takovou plastovou kapsu. Sundas naraznik a zevnitr jsou nacrtnuty otvory, ktere vyriznes a nacvaknes tam ty kapsy a pak svetla.;)

Pokud nemas vyvedenou elektro instalaci, tak to ti musi poradit nejaky odbornik prez toto... Vim jen, ze jsou potreba draty, konektory, rele a vypinac......;)

Odesláno

no ja jsem ten naraznik jeste extra neprohlizel ale zatim se mi nezdaly, ze bych tam mel nejake nacrtnute otvory ale jeste mrknu. Kolik tak stoji ty mlhovky? :(

Odesláno

ze by to bylo az tak jednoduche? me osobne by se libily takovy ty maly cocky (hella micro de) po stranach spztky jak jsou tam ty otvory, ale obavam se, ze by to asi blokovalo pristup vzduchu ke chladici...

Odesláno

tak to vidim prvni fotku (pěknou) s mlhovkama.

Abych řekl pravdu radši bych ty mlhovky dal tam kam patří (viz. nižší obrázek), nevím jakou účinost mají mlhovky ale jestli by u té značky nebyly moc blízko u sebe a navíc moc nahoře?

Co že to stojí?

• O 2 týdny později...
Odesláno

TO:Davy: Já jsem kupoval jednu a to úplně novou a stála 1200 od Bosche a sehnal jsem ji ve Slušticích.Sháněl jsem ji i jinde,ale nikde levnější nebyla.:cool:

Odesláno

No třeba se dají sehnat levněji i s celým nárazníkem.Já jsem sháněl jen jednu tak to byl větší problém.Zkus Oddiho ten má všechno.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...