wagy Odesláno 21. duben 2008 Odesláno 21. duben 2008 Poraďte.Idem na servisnu prehliadku po 60.000 km.Mam ist do peugeotu alebo si všetky výmeny spraviť sam,filtre olej atd...,pripadne auto dam do servisu ku kamošovi na diagnostiku atd...Ide o to že v Peugeote to stojí od 8500 sk a sam si to spravim lacnejšie oveľa!!! Citovat
robozv Odesláno 21. duben 2008 Odesláno 21. duben 2008 to zalezi len na tebe pokilal ti zalezi aby si mal vsetko zapisane v servisnej knizke co je lepsie ak sa rozhodnes casom auto predat ak nie tak je jasne ze serviska ta inde /u kamosa/ bude stat pomerne lacnejsie. Ak mas auto v zaruke ja by som jednoznacne navstivil autorizovany servis /koli zaruke/ clovek nikdy nevie kedy sa mu to moze zist. /moj nazor/ Citovat
wagy Odesláno 21. duben 2008 Autor Odesláno 21. duben 2008 dik rozbov.aute je v zaruke už len mesiac ale asi sa aj tak rozhodnem pre autorizovaný servis a neskôr v buducnosti uvidím jak to budem riešit. A ešte ťa chcem poprosiť ako pridavaš foto ???dik Citovat
peugeotkovic Odesláno 21. duben 2008 Odesláno 21. duben 2008 Původně zaslal: wagy Poraďte.Idem na servisnu prehliadku po 60.000 km.Mam ist do peugeotu alebo si všetky výmeny spraviť sam,filtre olej atd...,pripadne auto dam do servisu ku kamošovi na diagnostiku atd...Ide o to že v Peugeote to stojí od 8500 sk a sam si to spravim lacnejšie oveľa!!! tak jestli jsi šikovný,tak kontrolu a dolití kapalin, a výměnu filtrů a oleje si uděláš i sám:) Citovat
peugeotkovic Odesláno 21. duben 2008 Odesláno 21. duben 2008 já toho svého piškotka NIKDY NIKOMU prodat nechci:bojim takže to,že nemám razítka v servisní knížce mě nevadí Krom toho si ukládám paragony,co a kdy jsem do něj dala,tak přehled by byl. Citovat
robozv Odesláno 22. duben 2008 Odesláno 22. duben 2008 Původně zaslal: wagy dik rozbov.aute je v zaruke už len mesiac ale asi sa aj tak rozhodnem pre autorizovaný servis a neskôr v buducnosti uvidím jak to budem riešit. A ešte ťa chcem poprosiť ako pridavaš foto ???dik ako myslis \"ako pridavam foto\"? skus v sekcii pokusy tam najdes presny navod Citovat
wagy Odesláno 25. duben 2008 Autor Odesláno 25. duben 2008 No takže som sa rozhodol,že počkám ešte mesiac kým my skončí záruka a potom my všetko sprvý kámoš za polovičnú cenu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.