Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den, k mému štěstí dnes na testovací jízdě, kdy jsem zdárně utáhl spojkové lanko (:-D) sem zajel cestou ke kaufu na něco na zub. Jak jsem ale přišel a viděl, někomu bylo smutno a tak se pomazlil z mým zpětným zrcátkem u řidiče. Štěstím jsem byl celý bez sebe, skákal, ale teď to musím za vlastní vyměnit. Hrrr...

Můžete mi prosím Vás poradit, kde takové zrcátko mám sehnat, kolik mě bude stát a jak je výměna složitá? Děkuji..

Odesláno
Původně zaslal: CZBios

Původně zaslal: pastorek

Nové zoženieš v predajni s autosúčiastkami , napríklad ELIT za cenu cca 600 CZK.

http://www.elitecat.sk/ArticleSelection.aspx?B=0

Díky za typ, nevíš náhodou o nějakém starší, psal jsem tady do bazaru, zatím žádná odpověď... děkuji.

Dnes som tu videl vlákno na predaj ND z 309.

Ak sa ti nik neozve, poobzeraj sa po vrakoviskách.

Odesláno

Původně zaslal: CZBios

Nové zoženieš v predajni s autosúčiastkami , napríklad ELIT za cenu cca 600 CZK.

http://www.elitecat.sk/ArticleSelection.aspx?B=0

Díky za typ, nevíš náhodou o nějakém starší, psal jsem tady do bazaru, zatím žádná odpověď... děkuji.

Dnes som tu videl vlákno na predaj ND z 309.

Ak sa ti nik neozve, poobzeraj sa po vrakoviskách.

jj, mám to v plánu..díky..
Odesláno

Vevnitř sundáš plastový kryt, je nacvaknutý, pravděpodobně ty packy ulomíš, taky se mi to stalo, jak ten kryt odděláš musíš křížovým šroubovákem povolit šroubek, který k tomu plastu přichytává packu ovládání, pak už tam jsou jen 3 šrouby, ty povolíš a zrcátko je volné. To je vše

Odesláno
Původně zaslal: 309Tom

Vevnitř sundáš plastový kryt, je nacvaknutý, pravděpodobně ty packy ulomíš, taky se mi to stalo, jak ten kryt odděláš musíš křížovým šroubovákem povolit šroubek, který k tomu plastu přichytává packu ovládání, pak už tam jsou jen 3 šrouby, ty povolíš a zrcátko je volné. To je vše

děkuji, hned jak seženu nový, vrhnu se do výměny. kolik tebe stálo zrcátko?
Odesláno

Zrcatko na tak stare, a hodne vyskytovane auto kupis na vrakaci za par korun. Ratam ze tak 300CZK maximum. A dalsia vec je ta, ze ako ho rzobili. Pokial ty rozbili len sklo, tak sa opytaj v autosuciastkach. V kazdych lepsich by mali predaval len cisto sklo pre tvoje zrkadlo.

V tom pripade poodtrhas stare, das prec stary lep. A na novom zrkadle byva uz vrstva lepu. Len to tam prilepis a mas po probleme. Novy zrcatko stoji asi tolko, co kompletne stare z vrakaca.

Podla mna sa v tom pripade oplati len samotny sklo do zrcatka. Je to ovela menej roboty, nemusis pacit vnutri ziadny plastovy kryt, a co je hlavne, sklo je nove.

popripade kazdy lepsi sklenar ty podla stareho kus zrkadla vyreze :D

Vela zdaru..

Odesláno

Co mě stálo nevím, protože jsem ho tady na foru kupoval od Vojty, rozprodával svou 309ku a kupoval jsem víc věcí, od někoho tady to určitě levně seženeš, mám zrovna spolujezdcovo zrcátko, hold smůla :D

Odesláno

Taky jsem dlouho sháněl, ale je to pohodlnější než jezdit po vrakáčích a dohadovat se s vydřiduchama o peníze, jezdit bez zrcátka je určitě drzost, tak ti přeju rychlý kauf ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...