CZBios Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 Dobrý den, k mému štěstí dnes na testovací jízdě, kdy jsem zdárně utáhl spojkové lanko (:-D) sem zajel cestou ke kaufu na něco na zub. Jak jsem ale přišel a viděl, někomu bylo smutno a tak se pomazlil z mým zpětným zrcátkem u řidiče. Štěstím jsem byl celý bez sebe, skákal, ale teď to musím za vlastní vyměnit. Hrrr... Můžete mi prosím Vás poradit, kde takové zrcátko mám sehnat, kolik mě bude stát a jak je výměna složitá? Děkuji.. Citovat
pastorek Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 Nové zoženieš v predajni s autosúčiastkami , napríklad ELIT za cenu cca 600 CZK. Potrebuješ vedieť ako je ovládané nastavovanie a či je elektricky vyhrievané. http://www.elitecat.sk/ArticleSelection.aspx?B=0 Výmena je jednoduchá. [upravil dne 20/4/08 pastorek] Citovat
CZBios Odesláno 20. duben 2008 Autor Odesláno 20. duben 2008 Původně zaslal: pastorek Nové zoženieš v predajni s autosúčiastkami , napríklad ELIT za cenu cca 600 CZK. http://www.elitecat.sk/ArticleSelection.aspx?B=0 Díky za typ, nevíš náhodou o nějakém starší, psal jsem tady do bazaru, zatím žádná odpověď... děkuji. Citovat
pastorek Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 Původně zaslal: CZBios Původně zaslal: pastorek Nové zoženieš v predajni s autosúčiastkami , napríklad ELIT za cenu cca 600 CZK. http://www.elitecat.sk/ArticleSelection.aspx?B=0 Díky za typ, nevíš náhodou o nějakém starší, psal jsem tady do bazaru, zatím žádná odpověď... děkuji. Dnes som tu videl vlákno na predaj ND z 309. Ak sa ti nik neozve, poobzeraj sa po vrakoviskách. Citovat
CZBios Odesláno 20. duben 2008 Autor Odesláno 20. duben 2008 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: CZBios Původně zaslal: pastorek Nové zoženieš v predajni s autosúčiastkami , napríklad ELIT za cenu cca 600 CZK. http://www.elitecat.sk/ArticleSelection.aspx?B=0 Díky za typ, nevíš náhodou o nějakém starší, psal jsem tady do bazaru, zatím žádná odpověď... děkuji. Dnes som tu videl vlákno na predaj ND z 309. Ak sa ti nik neozve, poobzeraj sa po vrakoviskách. jj, mám to v plánu..díky.. Citovat
CZBios Odesláno 20. duben 2008 Autor Odesláno 20. duben 2008 nemáte někdo pls návod, jak to zrcátko vyměnit? díky. Citovat
309Tom Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 Vevnitř sundáš plastový kryt, je nacvaknutý, pravděpodobně ty packy ulomíš, taky se mi to stalo, jak ten kryt odděláš musíš křížovým šroubovákem povolit šroubek, který k tomu plastu přichytává packu ovládání, pak už tam jsou jen 3 šrouby, ty povolíš a zrcátko je volné. To je vše Citovat
CZBios Odesláno 20. duben 2008 Autor Odesláno 20. duben 2008 Původně zaslal: 309Tom Vevnitř sundáš plastový kryt, je nacvaknutý, pravděpodobně ty packy ulomíš, taky se mi to stalo, jak ten kryt odděláš musíš křížovým šroubovákem povolit šroubek, který k tomu plastu přichytává packu ovládání, pak už tam jsou jen 3 šrouby, ty povolíš a zrcátko je volné. To je vše děkuji, hned jak seženu nový, vrhnu se do výměny. kolik tebe stálo zrcátko? Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 Zrcatko na tak stare, a hodne vyskytovane auto kupis na vrakaci za par korun. Ratam ze tak 300CZK maximum. A dalsia vec je ta, ze ako ho rzobili. Pokial ty rozbili len sklo, tak sa opytaj v autosuciastkach. V kazdych lepsich by mali predaval len cisto sklo pre tvoje zrkadlo. V tom pripade poodtrhas stare, das prec stary lep. A na novom zrkadle byva uz vrstva lepu. Len to tam prilepis a mas po probleme. Novy zrcatko stoji asi tolko, co kompletne stare z vrakaca. Podla mna sa v tom pripade oplati len samotny sklo do zrcatka. Je to ovela menej roboty, nemusis pacit vnutri ziadny plastovy kryt, a co je hlavne, sklo je nove. popripade kazdy lepsi sklenar ty podla stareho kus zrkadla vyreze Vela zdaru.. Citovat
CZBios Odesláno 20. duben 2008 Autor Odesláno 20. duben 2008 tak já to mám horší...prasklý celý plastový kryt, čtvrt skla pryč a druhá čtvrt popraskaná..zejtra se půjdu podívat na vrakáč... Citovat
309Tom Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 Co mě stálo nevím, protože jsem ho tady na foru kupoval od Vojty, rozprodával svou 309ku a kupoval jsem víc věcí, od někoho tady to určitě levně seženeš, mám zrovna spolujezdcovo zrcátko, hold smůla Citovat
CZBios Odesláno 20. duben 2008 Autor Odesláno 20. duben 2008 to ano, už jsem se ptal v mnoha vláknech, ale zatím spíše záprné odpovědi Citovat
309Tom Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 Taky jsem dlouho sháněl, ale je to pohodlnější než jezdit po vrakáčích a dohadovat se s vydřiduchama o peníze, jezdit bez zrcátka je určitě drzost, tak ti přeju rychlý kauf Citovat
CZBios Odesláno 20. duben 2008 Autor Odesláno 20. duben 2008 něco v něm vidím, ale to víš, není celé...díky. Na některých vrakáčích jsou to vážně idioti... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.