Guest Lubk0 Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 Zdraviim Maam celkom blby problem s elektronikou. Dnes som si bol zobrat auto od mechanika, co mi menil tesnenie pod hlavou. Vracal som sa od neho v slnecny den. Nez som prisiel do mesta, setko ok, zrazu som stal pred kamaradom, chcem odbocovat, blinker raz blikol a prestali ist. Zapol som vystrazne svetla, tie isli. Ale blinkre nie, ani do lava, ani doprava. Tak som pozrel poistku a poistka od blinkrov bola vypalena. Tak som ju vymenil (bola tam 15 A a dal som tam 15A ). Setko islo, tak som tomu nevenoval pozornost. Presiel som cca 10 km a spravilo to iste. Poistka znova odpalena. Volal som mechanikovi, ten o nicom nevie, a hovoril ye pri tom ako meni hlavu nic s elektrikou nerobil. Tak som sa nasral, a dal som tam 30A poistku. Uz to prestalo sa odpalovat, tak som si myslel ze fajn. Vecer sa zotmelo, a na palubovke som spozoroval celkom divnu vec. Ked som hodil blinker dolava, tak krasne blikala sipka dolava silnym zelenym svetlom, ak hodim blinker doprava, sviety tak slabucko. Tak som zaparkoval pred prvu stenu a pozeral som co robia svetla. Ked som hodil dolava, nic sa nedialo, normal fungovali, ked som hodil blinker doprava, vzdy jak zablikol blinker, zoslabli sa svetla a trocha kontrolky na palubovke. Tj problem moj je taky, ze ked hadzem blinker doprava, stahuje mi elektriku v aute, a pravdepodbne ide velky prud cez poistku, tj ju odpaluje (tu 30A zatial nie). Neviete co s tym ???? Pripadne mohol to sposobit on ? auto bolo asi 2 dni odpojene od baterky. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 Takze doplnim, dost ma to sere, tak som bol teraz po tme to s kamaratom este pozerat. Ked dam blinkre dolava, svietia silno, ked dam doprava, svietia slabsie. Ked dam blinker doprava, tak predne dva blinkre svietia, zadni nesvieti, respektive blika, ale asi tak ako ked mate v baterke uplne slabe baterie. Cize ani to neni poriadne vidiet. Zadne svetla som rozobral , skusal som menit ziarovky, a nic nepomohlo. Ked dam proste blinker doprava, tak mi stahuje celu elektriku, slabne osvetlenie v kabine, osvetlenie palubovky, proste vsetko. A opravujem sa, ked dam vystrazne blinkre, tak predsa len to stahuje elektriku. Uz neviem, uz som v koncoch. Zajtra skusim popozerat konektory okolo motora, ale tym moja elektrikarska stranka asi konci... Citovat
pastorek Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 Takéto správanie môže robiť len skrat na obvode pravej vetvy smeroviek. Niekde môže byť privretý alebo predratý kábel. Prečo bolo to auto u mechanika, čo robil? Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 No auto bolo u technika, kvoli tomu ze mi menil tesnenie pod hlavou... Tj menil tesnenie pod hlavou, tesnenie termostatu, tesnenie na vyfukovom potruby, tesnenie na sacom potruby, a trosicka mi dobrusil dosadacie plochi hlavy. Tiekol mi tade olej, mal som to tesnenie odpalene. Co sa tyka tej roboty, spravil ju viac nez dobre, motor je tichsi, ma zvuk jak novy. Aj sa mi zda troska zivsie. Uvidim co spotreba. Ale ked som mu volal tak mi sveto svete sluboval, ze s tym nic nerobil. Ale ja si myslim ze stopercentne on. Dovtedy mi nic take nerobilo, prvy krat sa tam menila poistka (setky poistku su este original). A zacalo to jak som isiel od neho. Problem je v tom, ze on mi to uz nepozre, nakolko do elektriky sa nerozumie ani troska... Citovat
pastorek Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 Ak na to nikoho nemáš, tak sa s tým zajtra zastav a pozrieme to. Od vozovky nemusíš ani smerovky zapínať. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 Jako skusim to zajtra pozret, keby nic tak by som rad dosiel. Elektrikarovi mojmu som volal, ale ten ma na dva tyzdne plno. Keby sa to spravilo, tak ty v pohode zaplatim za to, za pracu sa dneska plati Surovce sice neviem kde su Ale mal som odtial byvaleho spoluziaka Stevik sa vola. A kmarat tam pozna Rada Sedlika Idem pozret kde to je Citovat
pastorek Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 Původně zaslal: Lubk0 Jako skusim to zajtra pozret, keby nic tak by som rad dosiel. Elektrikarovi mojmu som volal, ale ten ma na dva tyzdne plno. Keby sa to spravilo, tak ty v pohode zaplatim za to, za pracu sa dneska plati Surovce sice neviem kde su Ale mal som odtial byvaleho spoluziaka Stevik sa vola. A kmarat tam pozna Rada Sedlika Idem pozret kde to je Platit nemusíš nič, neživím sa tým, iba sa udržujem v kondícii. ..jedny dlhé červené marlborky to spravia :D Šúrovce nájdeš aj v mape ale inak okolo vozovky na Zavar - rovno - Šúrovce a na kruháči doľava. Telefón mám na webe. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 LOL, takze ITckar Som to tiez robil nejaky ten cas Malborky v pohoo Aj ja som fajciar Ked budes potrebovat neco s T-Comu, staci povedat Uvidim jak to vsetko stihnem. Dneska som ani nepil radsej, rano skoro stavam a dam sa do toho, bo okolo obeda chcem ist na autosalon (odvoz uz mam alternativny). Takze keby som dosiel len doobeda, to zas neviem ci budes ty uz hore, a nahanat ta nechcem. Len ma sere, ze pondelok rano mam ist na skolenie do BA, mam nahlasenu uz cestu svojim autom, a obavam sa ze to nestihnem do pondelka opravit. Inac teraz som bol s autom vonku, a ked som sa k nemu vrati, a nastartoval, tak mi asi minutu islo secko v pohode, uplne bez problemov, po chvilke to zase zacalo robit to iste Zajtra budem mudrejsii... Citovat
pastorek Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 Původně zaslal: Lubk0 LOL, takze ITckar Som to tiez robil nejaky ten cas Malborky v pohoo Aj ja som fajciar Ked budes potrebovat neco s T-Comu, staci povedat Uvidim jak to vsetko stihnem. Dneska som ani nepil radsej, rano skoro stavam a dam sa do toho, bo okolo obeda chcem ist na autosalon (odvoz uz mam alternativny). Takze keby som dosiel len doobeda, to zas neviem ci budes ty uz hore, a nahanat ta nechcem. Len ma sere, ze pondelok rano mam ist na skolenie do BA, mam nahlasenu uz cestu svojim autom, a obavam sa ze to nestihnem do pondelka opravit. Inac teraz som bol s autom vonku, a ked som sa k nemu vrati, a nastartoval, tak mi asi minutu islo secko v pohode, uplne bez problemov, po chvilke to zase zacalo robit to iste Zajtra budem mudrejsii... O.K. Som doma celý deň a zajtra vstávam o 6:30. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 No uz mam s toho auta vrasky, bol som u pastorka, cele mi to popozeral, po skusal, a popri tom to zacalo ist. V dobrod domneni ze sme to odstranili, sme auto dali dokopy, a isiel som domov. Vsetko fachala no problema, a za 10 km to zacalo robit zas Idem sa v tom vrtat este ja, uvidim... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 Tak vidim ze si sem prispievam sam Nakoniec som to sam vyriesil. Ked som isiel tomu mechanikovy, tak som si vsimol ze mam troska nahrdzaveny disk rezervy. Tak som ju dal dole, jak som daval ten drziak na rezervu spet hore, dostal sa medzi ten srob a drziak kabel co isiel od praveho svetla k taznemu. A ten sa presekol ... Tak som to nakoniec odblankoval, zaizoloval a setko ide all right Este raz dakujem pastorkovi, dost mi pomohol, ked som uz stopercentne vedel ze problem mam hladat v ooblasti kufra Citovat
pastorek Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 :potlesk:potlesk ....ale aj tak ma neuveriteľne se*ie že som to nenašiel. [upravil dne 20/4/08 pastorek] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 To som nasiel len cistou nahodou, ked som dal von koberce s kufra a bocni tapacit, tak som videl ze cierny kabel ide dole pod podvozok, a ze tam ta guma co bola okolo netesnila, a dostaval sa mi tade bordel do kufra. Tak som to vycistil, a isiel som to tam prilepit. Len som pred tym ako to tam prilepim chcel vidiet, ci neni moc kabel dole nasponovany. Tak sm si lahol pod auto cely, a vtedy som to zbadal Ale inac prisiel by som na to cez tyzden, nakolko by som tam daval natretu rezervu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.