vet Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 caw chtel jsem se zeptat jaké máte skušenosti s 306kou v cabrioletu a v jakem cenovém rozmezý se pohybuje (strý typ). premyslim ze bych si ji poridil a chci vedet nazor od vas. predem dík!!! Citovat
milan78 Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 zdar tak zhodou okolnosti mam nieco velmi podobne tomu co si sem hodil ja mam rv97 po facelifte , skusenosti pozitivne, spolahlive auto zatial aj ked ho setrim a najazdene mam len nieco vyse 90-tis. km, klasika udrzba ak sa jej venujes peugeotka ti to vrati , ja mam menenu spojku /holt 2.0 16v/ odisiel radiator kurenia , capy,naplne filtre rozvody sviecky neratam, pozor treba dat na strechu vyskusat ak je el. hydrauliku ci funguje na prvy pokus , pozriet nadrzku s hydraulikou - je v kufri..na streche sa lubia vytahat gumenne sponovaky potom sa nechce dobre zatvarat-oprava spojpomocna za cca 100,- , inak nieje problem jazdit v zime strecha je 3vrstvova kurenie ma el. predohrev...mrkni zadne okno ci nieje popukane spravidla vydrzi dlho..radsej vol auto po facelifte 97 a vyssie neviem aky mas rozpocet ci to chces len na leto na povozenie a potom odpalit atd... ja osobne som velmi spokojny , motor super, riadi sa krasne svizne /samonatacacia zadna naprava/ akurat predne sedaky su trosku kratke a je problem si najst pohodlnu polohu , dalsia nevyhoda je trosku vyssia spotreba 2.0 v meste, slabsie brzdy mozno ...ak chces vediet nieco konkretne spytaj sa.. ] [upravil dne 20.4.2008 milan78] [upravil dne 20.4.2008 milan78] Citovat
vet Odesláno 18. duben 2008 Autor Odesláno 18. duben 2008 Jak si rikal vyssi spotreba to je kolik cca10litru?? ta samonataceci naprava je co?? facelift nechci z peneznich duvodu ale chtel bych casem predelat predek na facelift! a jak odhadujes tu cenu?? Citovat
vet Odesláno 18. duben 2008 Autor Odesláno 18. duben 2008 ta co je na fotce stala 60000kc myslis ze je to umerna cena?? Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 2.0 ? 10 urcite, ratam aj 12. Ale to zalezi podla toho kde budes jazdit, respektive ako budes jazdit. Pokial budes jazdit kopu studenych startov, tak kludne cez 12. Pokial bude jazdit normalne, tak tych 9,5 a viac. Ale mimo mesta sa da spotreba spravit slusna. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 doporučuju koupit už fecelift model 99 -> protože následná přestavba tě vyjde draho, budeš muset vyměnit kapotu, blatníky, masku, nárazník, světla a myslím že i brejle jsou jiné. Spotřeba u 2.0 počítej po městě kolem 11-12L, ostatně i u 1,8 pokud na to budeš šlapat tohle už se pokusil někdo faceliftovat ale jaksi to nedotáhl do konce :D [upravil dne 19/4/08 minimaxa] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 No tento inac je zhodou okolnosti na www.autobazereeu.sk, dany clovek ho tam ponuka za 65 000KC. Ja si myslim ze cena je slusna, este pokial by ho spustil na 60 , tak super. Citovat
milan78 Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 no ak budes mat 2.0 tak rataj mesto tych 10 ak sa priatelis s vyhlaskou a predpismi dialnica je pohoda ...spotreba naozaj vyrazne klesa, ale mas na vyber aj 1.4 ,1.6 , 1.8 , hm len nesmies skusit potom 2.016v... prerabku na facelift nerob, robota peniaze navyze a pri naslednom predaji ta bude mat kazdy za klamara co nabural predok...radsej naozaj 97 a vyssie , aky mas rozpocet? inak ta prva zlta vyzera pekne , pozor na strechu - da sa skladat aj rucne ale ak je pri el. tento rucny mechanizmus doskriabany dobuchany alebo chyba gumenna krytka matice zrejme bol s hydraulikou problem a clovek to spustal rucne...dam fotky ak stihnem ok? [upravil dne 20.4.2008 milan78] [upravil dne 20.4.2008 milan78] Citovat
milan78 Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 to chechet: dobry vkus, je to speci edicia myslim Saint Tropez sa volali , ak sa mylim opravte ma , plana vybava ale elektrony ma z 307 , naozaj fesak...mne osobne na 306 cabrio nesedi farebna paleta a absencia dieselu inak krasne zvezenie, dokonca ludia vravia ze povozok je lepsi a plavnejsi ako v 307 ze ta sa nepodarila tak neviem... Citovat
chechet Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 Původně zaslal: milan78 to chechet: dobry vkus, je to speci edicia myslim Saint Tropez sa volali , ak sa mylim opravte ma , plana vybava ale elektrony ma z 307 , naozaj fesak...mne osobne na 306 cabrio nesedi farebna paleta a absencia dieselu inak krasne zvezenie, dokonca ludia vravia ze povozok je lepsi a plavnejsi ako v 307 ze ta sa nepodarila tak neviem... jo, kola jsou nejspis z 307, ale moc se ji hodi. mne se prave tahle kombinace tmave modra metaliza a okrova kuze naramne libi. mit garaz, tak si 306 Cabrio velmi pravdepodone poridim. a absence dieselu? to je, podle me, spravne! btw, jak se stahuji/sundavaji \"trojuhelnikova\" okenka na urovni zadnich sedadel? Citovat
Creams Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 Sice nemám kabrio ale mám 2,0XSi a dlouhodobá průměrná spotřeba je 8,5L a to si sem tam šlapnu. Takže kolem desiti ta spotřeba je nějaká divná a to jezdím denně přes město. Citovat
milan78 Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 Původně zaslal: chechet Původně zaslal: milan78 to chechet: dobry vkus, je to speci edicia myslim Saint Tropez sa volali , ak sa mylim opravte ma , plana vybava ale elektrony ma z 307 , naozaj fesak...mne osobne na 306 cabrio nesedi farebna paleta a absencia dieselu inak krasne zvezenie, dokonca ludia vravia ze povozok je lepsi a plavnejsi ako v 307 ze ta sa nepodarila tak neviem... jo, kola jsou nejspis z 307, ale moc se ji hodi. mne se prave tahle kombinace tmave modra metaliza a okrova kuze naramne libi. mit garaz, tak si 306 Cabrio velmi pravdepodone poridim. a absence dieselu? to je, podle me, spravne! btw, jak se stahuji/sundavaji \"trojuhelnikova\" okenka na urovni zadnich sedadel? inak na cabrio sa najviac hodia original elektrony \"cyclone\" maloktore ine ,ale tieto z 307 naozaj pekne moc pekne aj farba a koza fakt dobraa aj ked mne koza dost vadi, nieje to ono......no je to mozno spravne ale pre nas troska starsich by bodol aj nejaky legendarny ropacik z produkcie PSA ale 2.0 uplne postaci , zive az az vyssie naklady hravo vyrovna pri kazdom nastartovani... no tie okienka pekne zalezu medzi tapacir a karoseriu cele dnu , ked su dole aj predne vytvori sa taka pekna vzdusna diera ktora sa tiahne celou liniou auta , moc pekne naozaj... Citovat
milan78 Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 Původně zaslal: Creams Sice nemám kabrio ale mám 2,0XSi a dlouhodobá průměrná spotřeba je 8,5L a to si sem tam šlapnu. Takže kolem desiti ta spotřeba je nějaká divná a to jezdím denně přes město. ja sa priklanam skor k tym 10 to je ale mesto a len mesto... jazdim trosku zivsie liter hore dole nech mam z toho auta nejaku radost.. vonku ti kludne podpisem aj pod tych 8....dialnica nieje problem tam je spotreba velni prijatelna..ako vravim liter dva neriesim mam ho pre radost ako 2 auto na leto... inak XSi nema nahodou 6kvalt?velmi dobrý stroj... Citovat
milan78 Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 Původně zaslal: vet a jak ta 1,8 jede?? hm tusim Chechet ma 1.8 16v skus poprosit mozno ti prezradi... mam firemnu 1.6 vykonovo nic moc ale su to velmi spolahlive a odolne agragaty, klucom je ten facelift - po 1997 dostali 1.8 aj 2.0 16-ventilovu hlavu ...tusim aj 2pytle v serii +ABS a bohatsia vybava, el. a pod...ja som si radsej priplatil a nelutujem...je poravda , ze to nebolo moje prve auto a rozpocet bol troska vyssi... [upravil dne 20.4.2008 milan78] Citovat
vet Odesláno 20. duben 2008 Autor Odesláno 20. duben 2008 nevite nahodou v jakem cenovem rozmezi se pohybuje ten novej typ??? ja prave premyslim jestli prisetrit a koupit novej typ a jestli si vzit 2.0 nebo 1,8!!! Citovat
oni Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 kurna to sou krasny kary, v ty zluty to nema chybu,taky bych bral takovy nejaky auticko!! Citovat
milan78 Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 Původně zaslal: oni kurna to sou krasny kary, v ty zluty to nema chybu,taky bych bral takovy nejaky auticko!! ta zlta sa k tomu kabatu inak moc hodi a skus hadat aku ma vyhodu na parkovisku? Citovat
bombarderik Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 Vzdy ho najdes? Tie cabria su fakt nadherne. Mat prach tak si take kupim. S 1.8 som jazdil uz aj za 7,5l ale to som setril. teraz tak do 10l a vobec ma to ne..re. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.