Wasabi Odesláno 13. únor 2004 Odesláno 13. únor 2004 Sice ted v zimě nejezdím ale když bylo u nás - 24 C tak jsem byl ráno v garáži to natočit jen tak ze zvědavosti a hned to na cvrnknutí chytlo a potom si ani nezakašlal. Je fakt že jsem to měl v tý garáži tak nevím jestli to na to mělo nějakej vliv. Citovat
KoZLiK Odesláno 14. únor 2004 Odesláno 14. únor 2004 Napsán autorem Wasabi Sice ted v zimě nejezdím ale když bylo u nás - 24 C tak jsem byl ráno v garáži to natočit jen tak ze zvědavosti a hned to na cvrnknutí chytlo a potom si ani nezakašlal. Je fakt že jsem to měl v tý garáži tak nevím jestli to na to mělo nějakej vliv. No jo ale v garazi.... tam mohlo bejt tam dob -5 stupnu.... Venku kde bylo -24 by to asi tak lehce nechytlo.... Citovat
Wasabi Odesláno 14. únor 2004 Odesláno 14. únor 2004 no tak v garáži určitě nebylo -5 měl jsem na kanystrech jinovatku jak svině počítám tak kolem -15 tam bylo určitě. Není to řadovka ani v baráku stojí mi u silnice a kosa v ní byla fest:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.