Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hele, sejdem se tento mesic nebo jak?? Dodo se k tomu nejak nema... :myslim

kdo prijede? Muzete si zvolit i kam... ale asi na prigl, ne?

[upravil dne 15.4.2008 Kurt]

[upravil dne 16/4/08 f3Rd@]

Odesláno

zrovna jsem psal Dodovi SMS.

Sejdeme se jako obvykle ve čtvrtek 17.4.2008 od 17:30 na parkovišti u Přístaviště Brněnské přehrady. Poté bude přesun do restaurace La Vie

Odesláno

Jo kolem osmé se tam ukážu jen co zdlábnu langoša a kukuřicu...A autíčko na DO nemám...Tak pá bando..

Odesláno

ok, tak v pul 6, ale auto taky nemam... teda mam, ale uz nebude pojizdne.

BTW na kolik tak vyjde auto s benzinovym moturkem - nechci uz zadnou potvoru na baterky...

Odesláno

Ahoj všem....

tak tento čtvrtek zatím ještě nevím...uvidím co a jak v práci...a předběžně jsem domluvená na fitko...

tak uvidím co zvítězí...:super

Páááá

:papa

Odesláno
Původně zaslal: KIRRA

Ahoj všem....

tak tento čtvrtek zatím ještě nevím...uvidím co a jak v práci...a předběžně jsem domluvená na fitko...

Páááá

Jdi do haje, jak domluvena na fikto??? Vzdyt jsme se na ctvrtku domlouvali a o fitku jsi ani nepipla!!! :bojim

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

Původně zaslal: KIRRA

Ahoj všem....

Páááá

Jdi do haje, jak domluvena na fikto??? Vzdyt jsme se na ctvrtku domlouvali a o fitku jsi ani nepipla!!! :bojim

Počkej počkej, jsme se bavili, že by měl být Prigl sraz, ale o tom, jestli tam dorazim...jsme se nebavili...:bojim

A vzhledem k tomu, že na víkend jsem pryč, tuším někde úplně moc moc daleko...tak asi fakt nedorazím, protože dneska budu s Barčou doma a celý víkend ji pak neuvidím...:(:( Takže nedám přednost ani fitku, ani P-C, ale svojí berušce Barče...

Však jsme domluvení...na oplátku...:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...