Guest Lubk0 Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Ja hadzem na grill co ma napadne Maso si musi hodit kazdy podla chuti. Ja strasne rad maso nechavam 1 den stat v ladnicke v marinade, a este potom pocas grilovacky. Je to asi ako ked robite cesnakovu polievku, len s tym rozdielom ze ja tam davam pikantnu papriku. Tj rozmackam si hodne cesnakov, na taku uplnou kasicku, posipem to pikantnou paprikou, a pridam par kapicek oleje (podle mnozstva cesnaku a papriky) , dobre to rozmycham. Pro ty, ktory miluji pikantne jeste vic, muzete tam pridat i chilli papricky, najlepsie to bolo asi s cerstvymi, nasekanimi uplne na drobno, a tiez rozmaganymi a zamiesanymi medzi tu zmes cesnaku, papriky a oleja. Vznikne vam s toho taka krasna cervena kašička. Potom uz len ako meso grilujete, tak ho potierajte danou zmesou s oboch stran. Kym sa meso ugriluje, natieram ho tak 3- 4 krat. Ked sa s tym radi pohrate, tak je to dobre robit aj zo slaninou. Tj mate meso, natrete ho tou zmesou, a na nu prilozite slaniu. Zmes sa neosucha o grill a navyse este chyti aj chut slaninky. Slaninku pouzivam iba tu klasicku bielu, na grilovanie. A mal som este jeden taky zaujimavy recept, nieco podobne ako sa tu pisalo o KRALICKOVy v pivu. Jednalo sa o kura. Cele kura sa namocilo tiez na den do cierneho piva, par krat ste ho tam za ten den potocili, nech se dobre napije. Potom som ho venku napichnul na gril, a pekne sa tocilo. Vedla toho, sme si dali do hrnceka roztopit cukr na karamel. Cely cas bol na grile polozeny, aby, nestuhol. Dalej sme si rozmackali zase cesnak, kapicku oleje, a dobre rozmiesali. Ale iba cisty cesnak. Kura popri tom toceni natreme karamelom, chvilu tocime, nechame troska zapiect. Potom to len tak lezerne pretreme ciernim pivom co nam ostalo s toho nalevu, zase potocime a ked to je zase suche, tak potreme cesnakom. Ten nechame potocit najdlhsie. A takto to striedame. Zase kym ugrilujem jedno kura tak tento sposob opakujem 3-4 krat, podla toho kolko mam materialu. Je dobre ked tu kura natrete nejakou cesnakovou marinadou aj z vnutra, kludne aj aby tam bola v nejakom tekutom stave. Ked budete kura pretacat, bude sa tam prelievat. Tym padom mase dobre prespikujete aj znutra, aj zvonka. Mozno to neznie prave najlepsie, ale je to fakt super A zo zeleniny uplne odporucam, CUKINU. Urcite viete co to je je to uplne jednoduche, a na moje podiveni velmi chutne. Klasicku cukinu nakrajate na kolecka, nesmia byt ani moc tenke, ani moc hrube. Aby sa dobre prepiekli a zaroven nezoskvareli. Posipavam to korenim na grilovanu zeleninu, a fakt to dost chuti. A este posledny zeleninovy recept, ale ten fakt odporucam. Vsetci sa po nom zalizovali, i ty, co zastavaju na grilovacce vyhradne maso. Treba BAKLAZAN , CESNAK a Mozarellu. Robia sa s toho klasicke hamburgery. Baklazany odporucam nakrajat na kolecka, a dat do cesnakovej marinady. Ale iba cisto cesnakovej, ziadna paprika. Nechat nech sa toho cesnaku napije. Potom mozerellu nakrajat na kusky. Potom uz len polozit baklazan na grill, potret trochou rozmackaneho cesnaku, ne moc, len trochy, na to platok mozarelli, a na to zase baklazan s trochou cesnaku. A grilovat, jemne, nech baklazan dobre zmekne. Nepridavat ziadne korenie na grill ani nic ine, pokazi sa to tym, sam som to skusal a vysledok nebol bohvieco. Takto je to uzasne, s opekanymi zamiakmi a nejakym salatom sa toho nevedel nikto prejest K TOMU RECEPTU S HERMELINOM. ANO, TEN RECEPT JE NA DVOJBALENI ORIGINAL KRALOVSKEHO HERMELINU. Nie na jedno baleni, ale tam KDE SU DVA tie syri, jeden modry a druhy zeleny Tam ten recept je Teda aspom tu na slovensku ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.