escorpion Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Chlapi, mame tu mnohi ten isty problem a ak to opravit nepojde, jedine vymenit origo z Peugeotu za nehorazne peniaze, tak ja si myslim, ze najlepsim riesenim je zohnat si tu packu z nejakeho vrakoviska. Samozrejme treba dat pozor aby clovek kupil tu spravnu a nie nejaky medzimodel. Ked uz to budem mat kupene tak to dam vymenit u znameho v servise. Som zvedavy ako dlho budem zhanat tu packu:) [upravil dne 6.4.2008 escorpion] Citovat
Hirrogen Odesláno 7. duben 2008 Autor Odesláno 7. duben 2008 Diky za ten návod domeno zkusim to az bude cas a dam vedet jak to dopadlo. Citovat
buga Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 no to robi aj mne ze ked idem do prava, dam smerovku do prava a potom vyrovnaavam auto alebo idem hned do lava, tak sa to prepne na smerovku do lava... ale to robi len v tom pripade ked miknem rychlo volantom..proste si mysli ze ides hned aj do lava..a samo sa to prepne..ked to vyrovnavas pomaly tak sa to neprepne... podla mna to je original tak...a nie je to chyba... sice otazku mi dava ze na druhu stranu preco to nerobi... mozno preto lebo percentualne viackrat sa ide potom dolava z pravej strany [upravil dne 7.4.2008 buga] Citovat
buga Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Původně zaslal: escorpion Původně zaslal: Hirrogen AHoj potřeboval bych poradit jak se dostanu k páčce blinkru u 406ky novej model? Chtěl bych si tam opravit tu páčku jelikož mi pořád přepadává, ale nějak nevim jak se k tomu dostat? Je to ten jak jsou tam všechny páčky v jednom dílu. Myslim, že bude potřeba sundat volant, ale nevim jak a nechtěl bych aby mi vystřelil airbag :-) Dík za radu. Neviem ci som to spravne pochopil? Vraj ti přepadáva páčka blinkru. To akože, ked ho zapneš napr. pri odbočovaní do prava, tak potom, ked vyrovnavas volant sa blinker namiesto toho aby sa vypol tak sa zapne do druhej strany? Pochopil som to spravne? Lebo u mna to robi prave takto a dost ma to stve. podla mna to je original tak..a nie je to zavada abo chyba... Citovat
escorpion Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Původně zaslal: buga no to robi aj mne ze ked idem do prava, dam smerovku do prava a potom vyrovnaavam auto alebo idem hned do lava, tak sa to prepne na smerovku do lava... ale to robi len v tom pripade ked miknem rychlo volantom..proste si mysli ze ides hned aj do lava..a samo sa to prepne..ked to vyrovnavas pomaly tak sa to neprepne... podla mna to je original tak...a nie je to chyba... sice otazku mi dava ze na druhu stranu preco to nerobi... mozno preto lebo percentualne viackrat sa ide potom dolava z pravej strany [upravil dne 7.4.2008 buga] Tomu hovorim optimizmus:super Tiez si zvyknem obcas nahovarat, ze ta ci ona vec nie je pokazena a ze je to tak urcite od vyroby. Robi to len do jednej strany a to ked odbocujem do prava, ze by na to frantici zabudli a na druhu stranu sa vykaslali. To tazko. Original to tak nema robit, lebo to nezacalo hned ale len posledne 2 mesiace. Ale mas pravdu v tom, ze ked sa toci volantom pomalsie, alebo ked tocis do mensej lavotocivej zakruty, kde nemusis tolko otacat volantom, tak ked vytacas spät, tak to nezvykne preskocit. Asi zacnem jazdit pomalsie do zakrut a pomalsie budem tocit aj volantom:D Ale vazne, to by som sa radsej na to uplne vys..l Zozeniem rovnake z vrakaca a bude po probleme [upravil dne 7.4.2008 escorpion] Citovat
domena Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Přesne tak.Nema to tak dělat.Když jezdím dalky,tak mě to ani tak nesere,ale po Praze to je o nervy.Blikam jako blazen.S tim vrakačem mě to taky napadlo,ale mam obavu že to nepoznaš tak od oka jestli to nebude taky propadavat:myslim.Chtelo by to hned na miste rozebrat a vyskoušet Citovat
escorpion Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Původně zaslal: domena Přesne tak.Nema to tak dělat.Když jezdím dalky,tak mě to ani tak nesere,ale po Praze to je o nervy.Blikam jako blazen.S tim vrakačem mě to taky napadlo,ale mam obavu že to nepoznaš tak od oka jestli to nebude taky propadavat:myslim.Chtelo by to hned na miste rozebrat a vyskoušet Súhlasím, tiež som nad tým rozmýšlal. Buď to risknem, lebo aj keby som to rozobral tak neviem co mam kontrolovat. Skor by so to vymenil kus za kus a ked by to robilo problemy tak by som to vratil na vrakac a skusil ine (ak mi to budu chcet na vrakaci zobrat) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.