GOD Mr.Brady Odesláno 15. březen 2009 Autor Odesláno 15. březen 2009 Tož děcka sorry, slibuju že už nikdy nic neslíbim. Nee fakt, je to hoňka,musím včíl trochu makat na businessu, aby byla vata na zábavu. Každopádně dneska jsem našel kus odpoledne a smontil kameru a 2DIN player abych určil polohy kamery nahrazující zpětné zrcátko a kamery couvací. Fotky mám v mobilu a tak je musím vykopat a nasypat sem. Mám včíl jen notes, bo mě v pátek zdechl stolní stroj. A neslibuji tedy nic a netěšte se na neslíbené Citovat
Boulik Odesláno 15. březen 2009 Odesláno 15. březen 2009 skoda uz se mi chce konecne usinat s poradnejma vecernickama a porad nic tak hlavni je aby sel bussines dobre kor v tehle dobe:( Citovat
dzana.m Odesláno 15. březen 2009 Odesláno 15. březen 2009 tak to si me moc nepotěšil a ani já tě nepotěším a já se tak těšil na večerníček ale na druhou stranu bussines se musí delat:D:D:D:D:D Citovat
dzana.m Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 tak jak chlapi večerníček nebude :D nemam se naco večer těšit ani ted si me nepotěšil:D:D Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 19. březen 2009 Autor Odesláno 19. březen 2009 Tož kamarádi, domluvme se že z toho uděláme týdeník, já získám krapet času navíc a vy zase více informací a fotek ;-) Včíl už mám nějaké ty fotky a dneska zase přibudou. Máme překvápko se zadním čelem ;-) Citovat
dzana.m Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 ted si me potěšil pišu jedna s hezdičkou budu se dneska těšit na večerníček :potlesk:super Citovat
vendelinek Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 Tak to sem taky zvědavej,aby ten večerník nedávali až už budu spát:D Citovat
zabit Odesláno 20. březen 2009 Odesláno 20. březen 2009 zacina se to tady rozvijet v debatu BUDE/NEBUDE docela sranda cteni, ale rad bch uz taky pokracovani Citovat
Bu Odesláno 22. březen 2009 Odesláno 22. březen 2009 Čeče, jen teda nezávidim ti tu práci pak to dávat do laku. Já ten krám už po víkendech kytuju měsíc a už mám ruce jak orangutan:bojim http://pimpabu.rajce.idnes.cz/Ina_-_renovace_bez_legrace/ Citovat
309GT Odesláno 23. březen 2009 Odesláno 23. březen 2009 Původně zaslal: Bu Čeče, jen teda nezávidim ti tu práci pak to dávat do laku. Já ten krám už po víkendech kytuju měsíc a už mám ruce jak orangutan:bojim http://pimpabu.rajce.idnes.cz/Ina_-_renovace_bez_legrace/ Já dělám auto víc jak půl roku a spíš mi práce nabyla než ubyla:D A jsem zvědavej kdy už bude tohle vlákno pokračovat!!! Citovat
dzana.m Odesláno 23. březen 2009 Odesláno 23. březen 2009 ja sem tak smutnej žadnej večerníček a ani tydeník není :( výkend je přič a večerníček nikde TY TY to se nedelá:D:D:D:D:D Citovat
vendelinek Odesláno 23. březen 2009 Odesláno 23. březen 2009 Nj,to je pravda,psal,že to bude týdeník,tak budu čekat do pátku,to už snad něco natočeji,když sem to vydržel do dneška,tak to do pátku už taky vydržim,no:Da jestli už v pátek nic nebude,tak přestávám sledovat tuto stanici:myslim,takovej pěknej večerník to byl Citovat
dzana.m Odesláno 23. březen 2009 Odesláno 23. březen 2009 no já dneska ještě počkám snad se dočkám večerníčku nebo tydeníku snad bude dneska na nás hodnej a dodá nejakou tu fotečku abysme se pokochali :o Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 23. březen 2009 Autor Odesláno 23. březen 2009 A je tu. Další, velice opožděné, ale přeci jen zpravodajství z dílny dvou cvoků ;-) Všem díky za trpělivost a za projevenou přízeň. Pojďme na události pro nás minulé, pro Vás novinky... V hlavní úloze nádeníka opět všhoschopný Tajemný Mongolec a má maličkost medvědovitého typu. Začalo se zahlazovat a to řezáním okapniček a všech záhybů a záludných zákoutí Stačí trochu jiskřit Trochu dělat rambajz A když se to dělá správně, je z tohoto... ...toto: A kde nyní není nic... ...bylo totok P.S. to není poblitá dvanáctka, toje teprve první dávka montážní pěny. Prostě nebyla další pixla a tak je to nafuněné napůl ;-) A příště budeme dělat zadnici s pístnicí Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 23. březen 2009 Autor Odesláno 23. březen 2009 A zadnicovité téma je tu Dárcem pístu je škoda octavia, dala je ochotně oba, beztak se jí víko válelo po zemi Po hodinách lazení umístění a úhlů to dopadlo takhle: Ještě to trochu doladit a když tu na foru povolí i přidávání videa, dám sem i video ze slavnostního prvního otevření tohoto automatického zadku. Přijde totiž klička pryč a místo ní el. odskok a čudl na dálkáči centrálu. Následuje holičská vsuvka, aneb pár rodinných mongolských motivů [upravil dne 23/3/09 GOD Mr.Brady] Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 23. březen 2009 Autor Odesláno 23. březen 2009 Je potřeba nějaký komentář k těmto nádherným projevům rodinné lásky? Tato ukázka lidského prožitku, kdy syn zbavuje otce nežádoucího porostu, i nezbytná humorná vsuvka, kdy synek zanechá otci na nepřehledné části hlavy chomáč vlasů a po společném zasmání se mu chybu opraví? kapesníky ven, jdeme na to Nu řekněte není to k dojmutí? A ta podoba V hlavních úlohách: Holič, Syn: Tajemný Mongolec Holený, Otec: Náš dílenský kotelník Příběh je pouhou fikcí.Veškerá podobnost se skutečností je čistě náhodná a oba aktéři svorně prohlašují že je nepojí žádný příbuzenský poměr!! [upravil dne 23/3/09 GOD Mr.Brady] Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 23. březen 2009 Autor Odesláno 23. březen 2009 A zde ještě pár drobností ze života oživovačů zdechlin: Zde má medvědovitost a to hned 2x a zde snaha o záchranu podběhuipraveno vykopání motoru a A nyní již nikoli, ale nabudůce máme přpraveno vykopání motoru a jeho rozborku. Dále výrobu vany pro čištění motoru a také samotnou očistu motoru. Jo a motor dostane bílo-rudo-černý kabát žáruvzdorné barvy ;-) nu krasavec. Tož zatím ciao sokolíci a zdra jak sviň Váš Medvětovitej and Mongolec Citovat
dzana.m Odesláno 23. březen 2009 Odesláno 23. březen 2009 co ti mam říc velice si me potěšil dneska se mi bude krasně spát vydel jsem večerníček a moc dobře odvedená práce až to bude celí tak velice rád přijedu na křest kdyby to melo bejt přes celou republiku a teším se na další pokračovaní :potlesk:potlesk:potlesk Citovat
farky Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 ja by som tam dal motor z coupe V6 by sa tam nejak zmestil, ved ked uz to bude paradne vyzerat, nech to aj paradne jazdi Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 24. březen 2009 Autor Odesláno 24. březen 2009 Původně zaslal: farky ja by som tam dal motor z coupe V6 by sa tam nejak zmestil, ved ked uz to bude paradne vyzerat, nech to aj paradne jazdi To von by se věšel, ale po částech, kousek tudle, kousek támhle... Neblázni, však se tam skorem nevejde ten původní Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.