Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tož děcka sorry, slibuju že už nikdy nic neslíbim. Nee fakt, je to hoňka,musím včíl trochu makat na businessu, aby byla vata na zábavu.

Každopádně dneska jsem našel kus odpoledne a smontil kameru a 2DIN player abych určil polohy kamery nahrazující zpětné zrcátko a kamery couvací. Fotky mám v mobilu a tak je musím vykopat a nasypat sem. Mám včíl jen notes, bo mě v pátek zdechl stolní stroj.

A neslibuji tedy nic a netěšte se na neslíbené :D

Odesláno

Tož kamarádi, domluvme se že z toho uděláme týdeník, já získám krapet času navíc a vy zase více informací a fotek ;-)

Včíl už mám nějaké ty fotky a dneska zase přibudou. Máme překvápko se zadním čelem ;-)

Odesláno

Nj,to je pravda,psal,že to bude týdeník,tak budu čekat do pátku,to už snad něco natočeji,když sem to vydržel do dneška,tak to do pátku už taky vydržim,no:Da jestli už v pátek nic nebude,tak přestávám sledovat tuto stanici:myslim,takovej pěknej večerník to byl smilesbrekbrek.gif

Odesláno

no já dneska ještě počkám snad se dočkám večerníčku nebo tydeníku snad bude dneska na nás hodnej a dodá nejakou tu fotečku abysme se pokochali :o:o

Odesláno

A je tu. Další, velice opožděné, ale přeci jen zpravodajství z dílny dvou cvoků ;-)

Všem díky za trpělivost a za projevenou přízeň. Pojďme na události pro nás minulé, pro Vás novinky...

V hlavní úloze nádeníka opět všhoschopný Tajemný Mongolec a má maličkost medvědovitého typu.

Začalo se zahlazovat a to řezáním okapniček a všech záhybů a záludných zákoutí

Stačí trochu jiskřit

1.jpg

Trochu dělat rambajz

2.jpg

3.jpg

A když se to dělá správně, je z tohoto...

4.jpg

...toto:

5.jpg

A kde nyní není nic...

6.jpg

...bylo totok

7.jpg

P.S. to není poblitá dvanáctka, toje teprve první dávka montážní pěny. Prostě nebyla další pixla a tak je to nafuněné napůl ;-)

8.jpg

A příště budeme dělat zadnici s pístnicí :roker

Odesláno

A zadnicovité téma je tu

Dárcem pístu je škoda octavia, dala je ochotně oba, beztak se jí víko válelo po zemi

9.jpg

Po hodinách lazení umístění a úhlů to dopadlo takhle:

10.jpg

Ještě to trochu doladit

11.jpg

a když tu na foru povolí i přidávání videa, dám sem i video ze slavnostního prvního otevření tohoto automatického zadku. Přijde totiž klička pryč a místo ní el. odskok a čudl na dálkáči centrálu. :roker

13.jpg

Následuje holičská vsuvka, aneb pár rodinných mongolských motivů :D

[upravil dne 23/3/09 GOD Mr.Brady]

Odesláno

Je potřeba nějaký komentář k těmto nádherným projevům rodinné lásky? Tato ukázka lidského prožitku, kdy syn zbavuje otce nežádoucího porostu, i nezbytná humorná vsuvka, kdy synek zanechá otci na nepřehledné části hlavy chomáč vlasů a po společném zasmání se mu chybu opraví? kapesníky ven, jdeme na to :(

16.jpg

14.jpg

15.jpg

17.jpg

18.jpg

Nu řekněte není to k dojmutí? A ta podoba :myslim

V hlavních úlohách:

Holič, Syn: Tajemný Mongolec

Holený, Otec: Náš dílenský kotelník

Příběh je pouhou fikcí.Veškerá podobnost se skutečností je čistě náhodná a oba aktéři svorně prohlašují že je nepojí žádný příbuzenský poměr!!

[upravil dne 23/3/09 GOD Mr.Brady]

Odesláno

A zde ještě pár drobností ze života oživovačů zdechlin:

Zde má medvědovitost a to hned 2x

19.jpg

20.jpg

a zde snaha o záchranu podběhuipraveno vykopání motoru a

21.jpg

22.jpg

A nyní již nikoli, ale nabudůce máme přpraveno vykopání motoru a jeho rozborku. Dále výrobu vany pro čištění motoru a také samotnou očistu motoru. Jo a motor dostane bílo-rudo-černý kabát žáruvzdorné barvy ;-) nu krasavec.

Tož zatím ciao sokolíci a zdra jak sviň :papa

Váš Medvětovitej and Mongolec :roker

Odesláno

co ti mam říc velice si me potěšil dneska se mi bude krasně spát vydel jsem večerníček a moc dobře odvedená práce až to bude celí tak velice rád přijedu na křest kdyby to melo bejt přes celou republiku a teším se na další pokračovaní :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk

Odesláno
Původně zaslal: farky

ja by som tam dal motor z coupe ;) V6 by sa tam nejak zmestil, ved ked uz to bude paradne vyzerat, nech to aj paradne jazdi :D

To von by se věšel, ale po částech, kousek tudle, kousek támhle...

Neblázni, však se tam skorem nevejde ten původní :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...