Rejty Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 Původně zaslal: Kvasky VW BUS a nebo DOKA (T1 a T2) ty mě dostávaj. Fakt nádherná práce. Bohužel pořizovací cena tohoto skvostu je bytelná (a to i ve šrot stavu) nejsi sám koho dostávají....bohužel ta cena je u nich naprosto šílená:o:o:o:o já vlastnim 1203,tak mi to musí stačit.....svuj zámer s 1203 mám a je hodne podobny druhe fotce od Kinga:roker [upravil dne 1/2/09 Rejty] Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 2. únor 2009 Autor Odesláno 2. únor 2009 Kucííí, když už tak vypadá nějakej VW, tak tak nemůže vypadat naše 1203 Ale to jen tak na okraj, co člověk-to názor, s tím nenaděláme nic. K dnešku, začalo to fajně. Vlítnem na zadní sedačku, tedy jako na tvorbu jejího rámu, neee na muchlovačku Rám má přední nožky A po dlouhém přemýšlení... ...má už nožky i vzadu No jenže potom PADLA a to dost předčasně, protože do kotelny se kterou sousedíme došlo uhlí a neměl li mít náš dvoučlenný team plíce jako letitej haviř, muselo se vyklidit bitevní pole pro uklízecí četu. Protože byl dnešek násilně ukrácen zítra musíme více dřít a dodělat krom jiného už !!konečně!! tu sedačku kurňa Záftra již v běžném provozu se těšíme a zdar jak sviň Citovat
Rejty Odesláno 2. únor 2009 Odesláno 2. únor 2009 ted me tak napadá,jak jsi promyslel zadek auta????? Myslim vystužení boků a komplet zadku???Mno ono přeci ty origo sloupky sou celkem bytelne,tak jask to pořešíš aby sa to nekrůtilo??????? Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 2. únor 2009 Autor Odesláno 2. únor 2009 Původně zaslal: Rejty ted me tak napadá,jak jsi promyslel zadek auta????? Myslim vystužení boků a komplet zadku???Mno ono přeci ty origo sloupky sou celkem bytelne,tak jask to pořešíš aby sa to nekrůtilo??????? Do rohů a po délce bočnic vevaříme trojúhelníky z plocháčů a navíc to drží to zadní čelo se sklem. Ale myslím že to bude pevné. Veškerá výztuha nám tam zůstala origoš ve spodní části boků. Jsou pozpevňované o podběhy a podlahu. Citovat
Rejty Odesláno 2. únor 2009 Odesláno 2. únor 2009 mno uvidíš....pak mi budeš muset dát navod na snížení..já chci dopředu nacpat 15\" mangels...mimochodem už se o tobe víi na foru 1203:potlesk Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 2. únor 2009 Autor Odesláno 2. únor 2009 Původně zaslal: Rejty..mimochodem už se o tobe víi na foru 1203:potlesk Ajajaj a nekoukaj na to jako na svatokrádež? Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 2. únor 2009 Autor Odesláno 2. únor 2009 Aha, tak už jsem to četl, uvidíme, zatím mají jen obavu [upravil dne 2/2/09 GOD Mr.Brady] Citovat
Rejty Odesláno 2. únor 2009 Odesláno 2. únor 2009 mno jo...sou tam zarytí mno...kdybys neco potřeboval na 1203...najdi firmu OCELOT...delají díly k 120troskám Citovat
dzana.m Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 zdravym opet malá kontrolní otázečka bude dnes večerníček včera sem to nestíhal byl jsem pro novýho člena rodiny ale dneska se budu dívat :potlesk Citovat
Rejty Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 http://www.invelplus.cz/ pokud by nešli z nějakeho důvocu ty Božtěšice..tak v teto firme si nechával delat pružiny na zakázku kluk co má žlutou škodovku...ŽLUTKA..majitelem je TUNER*2.....zkus si to zjistit;) Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 3. únor 2009 Autor Odesláno 3. únor 2009 Původně zaslal: dzana.m zdravym opet malá kontrolní otázečka bude dnes večerníček včera sem to nestíhal byl jsem pro novýho člena rodiny ale dneska se budu dívat :potlesk Bude neboj, dnes obzvláště peprný obsah Citovat
vendelinek Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Původně zaslal: GOD Mr.Brady Původně zaslal: dzana.m zdravym opet malá kontrolní otázečka bude dnes večerníček včera sem to nestíhal byl jsem pro novýho člena rodiny ale dneska se budu dívat :potlesk Bude neboj, dnes obzvláště peprný obsah Tak to sem na to taky zvědavej a počkám si:D:potlesk Citovat
vendelinek Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Já ráno zkouknu,brzo vstávám,tak du spát,nj,ale to už nebude večerníček:myslim Citovat
dzana.m Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Původně zaslal: vendi.stejskal Já ráno zkouknu,brzo vstávám,tak du spát,nj,ale to už nebude večerníček:myslim jo to už bude raníček:D:D Citovat
dolly1010 Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 to si musím udělat na svej 306ce :potlesk :potlesk Teď mluvím o tom kompresoru na tej 406ce [upravil dne 27.11. 09 dolly1010] Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 3. únor 2009 Autor Odesláno 3. únor 2009 Všem se omlouvám ,ale technika je trochu proti. Thx [upravil dne 4/2/09 GOD Mr.Brady] Citovat
dzana.m Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 to neva aspomě ja si počkám na večer na další večerníček:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.