Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Kvasky

VW BUS a nebo DOKA (T1 a T2) ty mě dostávaj. Fakt nádherná práce. Bohužel pořizovací cena tohoto skvostu je bytelná (a to i ve šrot stavu)

nejsi sám koho dostávají....bohužel ta cena je u nich naprosto šílená:o:o:o:o:o já vlastnim 1203,tak mi to musí stačit.....svuj zámer s 1203 mám a je hodne podobny druhe fotce od Kinga:roker

[upravil dne 1/2/09 Rejty]

Odesláno

Kucííí, když už tak vypadá nějakej VW, tak tak nemůže vypadat naše 1203 :bacha

Ale to jen tak na okraj, co člověk-to názor, s tím nenaděláme nic.

K dnešku, začalo to fajně. Vlítnem na zadní sedačku, tedy jako na tvorbu jejího rámu, neee na muchlovačku :bojim:blicismajlik

Rám má přední nožky

1.jpg

3.jpg

A po dlouhém přemýšlení...

2.jpg

...má už nožky i vzadu

4.jpg

5.jpg

No jenže potom PADLA a to dost předčasně, protože do kotelny se kterou sousedíme došlo uhlí a neměl li mít náš dvoučlenný team plíce jako letitej haviř, muselo se vyklidit bitevní pole pro uklízecí četu.

6.jpg

7.jpg

Protože byl dnešek násilně ukrácen zítra musíme více dřít a dodělat krom jiného už !!konečně!! tu sedačku kurňa :roker

Záftra již v běžném provozu se těšíme a zdar jak sviň :papa

Odesláno

ted me tak napadá,jak jsi promyslel zadek auta????? Myslim vystužení boků a komplet zadku???Mno ono přeci ty origo sloupky sou celkem bytelne,tak jask to pořešíš aby sa to nekrůtilo???????:papa

Odesláno
Původně zaslal: Rejty

ted me tak napadá,jak jsi promyslel zadek auta????? Myslim vystužení boků a komplet zadku???Mno ono přeci ty origo sloupky sou celkem bytelne,tak jask to pořešíš aby sa to nekrůtilo???????:papa

Do rohů a po délce bočnic vevaříme trojúhelníky z plocháčů a navíc to drží to zadní čelo se sklem. Ale myslím že to bude pevné. Veškerá výztuha nám tam zůstala origoš ve spodní části boků. Jsou pozpevňované o podběhy a podlahu. :roker

Odesláno

mno uvidíš....pak mi budeš muset dát navod na snížení..já chci dopředu nacpat 15\" mangels...mimochodem už se o tobe víi na foru 1203:potlesk

Odesláno

mno jo...sou tam zarytí mno...kdybys neco potřeboval na 1203...najdi firmu OCELOT...delají díly k 120troskám

Odesláno

zdravym opet malá kontrolní otázečka bude dnes večerníček včera sem to nestíhal byl jsem pro novýho člena rodiny ale dneska se budu dívat :potlesk:potlesk

Odesláno

http://www.invelplus.cz/

pokud by nešli z nějakeho důvocu ty Božtěšice..tak v teto firme si nechával delat pružiny na zakázku kluk co má žlutou škodovku...ŽLUTKA..majitelem je TUNER*2.....zkus si to zjistit;)

Odesláno
Původně zaslal: dzana.m

zdravym opet malá kontrolní otázečka bude dnes večerníček včera sem to nestíhal byl jsem pro novýho člena rodiny ale dneska se budu dívat :potlesk:potlesk

Bude neboj, dnes obzvláště peprný obsah :roker

Odesláno
Původně zaslal: GOD Mr.Brady

Původně zaslal: dzana.m

Bude neboj, dnes obzvláště peprný obsah :roker

Tak to sem na to taky zvědavej a počkám si:D:potlesk

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Já ráno zkouknu,brzo vstávám,tak du spát,nj,ale to už nebude večerníček:myslim

jo to už bude raníček:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...