Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec, už delší dobu pozoruju že mi spojka zabíra až uplně nahoře,je to u 406 normální nebo bych se měl chystat na výměnu spojky? Co by se mělo vše vyměnit kolik ta výměna pruměrně stojí.Dík za odpovědi

Odesláno

U 406tky je normální že zabírá nahoře a pokud ti neprokluzuje tak se na ni nechystej,je to docela pálka,mění se i přítlačák cena od 15000 nahoru podle výrobce komponentů....jestli se pletu tak mě opravte

Odesláno
Původně zaslal: msoli

Ja som menil komplet spojku.

Celi set ma stal 4800SK.Ak si dobre pametam znacka luk.Takze ziadna hroza.

a to jsi měnil jen lamelu ale tady musíš měnit i přítlačák a ta cena je uplně někde jinde a co máš za auto??????

Odesláno

Psal jsem do Peugeotu a ti mi napsali že

1. SADA SPOJKY (ložisko, lamela, přítlačný koš) – NOVÁ cena s DPH 9 636Kč

2. SADA SPOJKY (ložisko, lamela, přítlačný koš) – REPASOVANÁ (nutné vrátit původní spojku výrobci) cena s DPH 5 209Kč

+

PRÁCE (pro obě varianty stená) VÝMĚNA SPOJKY 5,5hod * 535,50 = 2 945Kč s DPH

Tady vychazí spojkova sada celkem levně,mají tady hodně levne nahradní díly,už jsem tady kupoval čepy a stabilizátory a není problem

http://e-shop.levneautodily.cz/znacka/556929-peugeot/584861-406--8b---10-95-05-04-/586295-2-0-hdi-90------1997ccm-66kw-90hp---02-99-05-04-/586378-prevodovka-a-pohon-kol/586379-spojka/586380-spojkova-sada/

Odesláno

Přema ja sa chystam na vymenu spojky a v znackovom servise mi povedali, ze pritlacak nie je nutne menit vo vacsine pripadov. Samozrejme mi vymenu bude robit znamy a teiz je toho nazoru, ze pritlacak s najvacsou pravdepodobnostou nebude treba menit. Menim rozvody, klinovy + spojku tak ten pritlacak by ma dorazil. Preco tvrdite, ze treba menit aj ten?

opravujem - pomylil som si pritlacak so zotrvacnikom sorry

[upravil dne 1.4.2008 tomike]

Odesláno
Původně zaslal: tomike

Přema ja sa chystam na vymenu spojky a v znackovom servise mi povedali, ze pritlacak nie je nutne menit vo vacsine pripadov. Samozrejme mi vymenu bude robit znamy a teiz je toho nazoru, ze pritlacak s najvacsou pravdepodobnostou nebude treba menit. Menim rozvody, klinovy + spojku tak ten pritlacak by ma dorazil. Preco tvrdite, ze treba menit aj ten?

opravujem - pomylil som si pritlacak so zotrvacnikom sorry

[upravil dne 1.4.2008 tomike]

Jestli máš dvouhmotný setrvák a podle mě máš tak by se měl měnit,ty nemáš odpruženou lamelu ale setrvák,lamela je na pevno bez těch pružinek,vše za to dělá setrvák aspon myslím že to tak funguje

Odesláno
Původně zaslal: tomike

kod motora mam RHZ a pokial viem tak je tam 2-hmotovy zotrvak. Ale ked mi priamo v Peugeote povedali, ze ho menit netreba tak neviem.:nevim

Ano nemusiš ale aby ti potom neodešel dřív ten starý setrvák jako nová lamela a budeš to rozebírat 2x,

příklad: lamela vydrží cca 150000 km a setrvák 200000 a ty při 150000 km vyměníš lamelu a za 50000 ty odejde i setrvák a budeš dělat vše znovu ale je to jen příklad a muj nazor

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...