Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Aktuální fotky našich miláčků...

Recommended Posts

Odesláno

vsetko ok, az na tie puklice z Tesca.....tomu fakt nemozem dojst na krk...taketo 106 predaval aj kamarat, boli stiahnute zo slovenskej Pošty....presne take iste, 3 dvere a totozna farba.....

Původně zaslal: RaCes

dnes som si spravil radost dal som si udelat folie... :P:roker

Odesláno

Ked sa pozries blizsie, tak myslim, ze vacsina tych zo slovenskej posty vyzeraju podstatne inak, poskodeny lak, plechy, hrdza, rozbity motor, no hroza... a puklice su vzdy lepsie ako plechace...

Odesláno

mal som auto bez puklic hole plechace, a kupil som presne toto iste, bolo to na megan II 1,5 dci a ked som ich tam dal, tak to vyzeralo hrozne, to som radsej jazdil bez puklic, akupil som radsej origo, aj ked neskor...Z BA nove za 1000 sk origo

Původně zaslal: ivankaad

Ked sa pozries blizsie, tak myslim, ze vacsina tych zo slovenskej posty vyzeraju podstatne inak, poskodeny lak, plechy, hrdza, rozbity motor, no hroza... a puklice su vzdy lepsie ako plechace...

Odesláno

Ja som tiez mala dakedy originalne puklice, az kym mi ich jedneho vecera neukradli... :( a investovat do originalnych puklic sa mi zda nevyhodne, tak aspon v zime mam teraz tie z tesca a pre istotu zapaskovane eskapaskami...

Odesláno

na leto mam hliniky ,a le na zimu to robim tiez s tymi zdrhovackami, aby mi to nejaky magor neukradol

Ja som tiez mala dakedy originalne puklice, az kym mi ich jedneho vecera neukradli... :( a investovat do originalnych puklic sa mi zda nevyhodne, tak aspon v zime mam teraz tie z tesca a pre istotu zapaskovane eskapaskami...

Odesláno

cislo na ludi do BA , maju origo puklice na vsetky auta....povod neznam, ale vsetky su origo a nove.... za 1000 sk/ 4 ks 0905796000

takze sme na tom rovnako :) a mozno niekde skusim pozhanat nejake original puklice za rozumnu cenu :myslim

Odesláno

mám aky originální poklice a všiml jsem si že jezdí hodně peugotů s origoškama takže jak mi je někdo čmajzne tak to se budu hodne zlobit.... a chytit to ho blba co to rve tak mu to narazim na hlavu...

Odesláno

marisw - dakujem za kontakt, okusim :)

niektory si na puklice napisu alebo vyryju svoju SPZ, my sme to tiez robili, to pomaha ,) a fetakom je jedno, ci ich niekto vidi alebo chyti, dostanu za to par korun a su vyteseny :(

Odesláno

tak nastesti tam kde stoijm se fetaci nevyskytujou... ale to stou SPZ je dobrej napad pac nekomu je cmajznout a ten je cmajzne jinde atd atd a ze sou dobry pekne drzej :-)

Odesláno
Původně zaslal: marisw

mal som auto bez puklic hole plechace, a kupil som presne toto iste, bolo to na megan II 1,5 dci a ked som ich tam dal, tak to vyzeralo hrozne, to som radsej jazdil bez puklic, akupil som radsej origo, aj ked neskor...Z BA nove za 1000 sk origo

no vidíš já mám za 1000.- na všech alu komaxit:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...