Lentilka Odesláno 14. červenec 2008 Odesláno 14. červenec 2008 chtělo by to trošku vody asi:) Citovat
Welis Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 však dostal minulí víkend se sprchoval čunka jedna zase vymet všechno bláto co rosypaly kamčáky na silnici... Citovat
Lentilka Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 to jo:) taky bych si ji mohl uýt ale není čas v devšt do práce v osm z práce... a auto jak prase Citovat
Welis Odesláno 16. červenec 2008 Odesláno 16. červenec 2008 chtělo by to nakou lacinou prujezdovou myčku... Citovat
trtovik Odesláno 16. červenec 2008 Odesláno 16. červenec 2008 Jirka 639: Pěkné povozy, ale nejlepší bude ten malej, protože toho táhne pohonná jednotka za kterou se neplatí. Citovat
marisw Odesláno 16. červenec 2008 Odesláno 16. červenec 2008 vsetko ok, az na tie puklice z Tesca.....tomu fakt nemozem dojst na krk...taketo 106 predaval aj kamarat, boli stiahnute zo slovenskej Pošty....presne take iste, 3 dvere a totozna farba..... Původně zaslal: RaCes dnes som si spravil radost dal som si udelat folie... Citovat
ivankaad Odesláno 16. červenec 2008 Odesláno 16. červenec 2008 Ked sa pozries blizsie, tak myslim, ze vacsina tych zo slovenskej posty vyzeraju podstatne inak, poskodeny lak, plechy, hrdza, rozbity motor, no hroza... a puklice su vzdy lepsie ako plechace... Citovat
marisw Odesláno 16. červenec 2008 Odesláno 16. červenec 2008 mal som auto bez puklic hole plechace, a kupil som presne toto iste, bolo to na megan II 1,5 dci a ked som ich tam dal, tak to vyzeralo hrozne, to som radsej jazdil bez puklic, akupil som radsej origo, aj ked neskor...Z BA nove za 1000 sk origo Původně zaslal: ivankaad Ked sa pozries blizsie, tak myslim, ze vacsina tych zo slovenskej posty vyzeraju podstatne inak, poskodeny lak, plechy, hrdza, rozbity motor, no hroza... a puklice su vzdy lepsie ako plechace... Citovat
ivankaad Odesláno 16. červenec 2008 Odesláno 16. červenec 2008 Ja som tiez mala dakedy originalne puklice, az kym mi ich jedneho vecera neukradli... a investovat do originalnych puklic sa mi zda nevyhodne, tak aspon v zime mam teraz tie z tesca a pre istotu zapaskovane eskapaskami... Citovat
marisw Odesláno 16. červenec 2008 Odesláno 16. červenec 2008 na leto mam hliniky ,a le na zimu to robim tiez s tymi zdrhovackami, aby mi to nejaky magor neukradol Původně zaslal: ivankaad Ja som tiez mala dakedy originalne puklice, az kym mi ich jedneho vecera neukradli... a investovat do originalnych puklic sa mi zda nevyhodne, tak aspon v zime mam teraz tie z tesca a pre istotu zapaskovane eskapaskami... Citovat
ivankaad Odesláno 16. červenec 2008 Odesláno 16. červenec 2008 takze sme na tom rovnako a mozno niekde skusim pozhanat nejake original puklice za rozumnu cenu Citovat
marisw Odesláno 16. červenec 2008 Odesláno 16. červenec 2008 cislo na ludi do BA , maju origo puklice na vsetky auta....povod neznam, ale vsetky su origo a nove.... za 1000 sk/ 4 ks 0905796000 Původně zaslal: ivankaad takze sme na tom rovnako a mozno niekde skusim pozhanat nejake original puklice za rozumnu cenu Citovat
Welis Odesláno 16. červenec 2008 Odesláno 16. červenec 2008 mám aky originální poklice a všiml jsem si že jezdí hodně peugotů s origoškama takže jak mi je někdo čmajzne tak to se budu hodne zlobit.... a chytit to ho blba co to rve tak mu to narazim na hlavu... Citovat
ivankaad Odesláno 16. červenec 2008 Odesláno 16. červenec 2008 marisw - dakujem za kontakt, okusim niektory si na puklice napisu alebo vyryju svoju SPZ, my sme to tiez robili, to pomaha ,) a fetakom je jedno, ci ich niekto vidi alebo chyti, dostanu za to par korun a su vyteseny Citovat
Welis Odesláno 16. červenec 2008 Odesláno 16. červenec 2008 tak nastesti tam kde stoijm se fetaci nevyskytujou... ale to stou SPZ je dobrej napad pac nekomu je cmajznout a ten je cmajzne jinde atd atd a ze sou dobry pekne drzej :-) Citovat
Lentilka Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Původně zaslal: marisw mal som auto bez puklic hole plechace, a kupil som presne toto iste, bolo to na megan II 1,5 dci a ked som ich tam dal, tak to vyzeralo hrozne, to som radsej jazdil bez puklic, akupil som radsej origo, aj ked neskor...Z BA nove za 1000 sk origo Původně zaslal: ivankaad Ked sa pozries blizsie, tak myslim, ze vacsina tych zo slovenskej posty vyzeraju podstatne inak, poskodeny lak, plechy, hrdza, rozbity motor, no hroza... a puklice su vzdy lepsie ako plechace... no vidíš já mám za 1000.- na všech alu komaxit:D Citovat
kujon106 Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 A jedem dále :-) Stěrače - opíškováno a nově nalakováno [upravil dne 17.7.08 kujon106] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.