Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Aktuální fotky našich miláčků...

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

Jasný, že nebudu kupovat nějakou peleš, jen kvůli tomu, že je to 03... tak jsem to fakt nemyslel.

U auta, jako je fabie (ikdyž v tomhle případě se o autě mluvit nedá), s tebou souhlasím... raději bych si vzal tu s plnou výbavou, ikdyž v roce 98 ještě žádná fabie nejezdila :D

Ale je to tak, jak jsi psal... každý hledá něco jiného... A když se někdo rozhodne koupit S16, tak to určitě nekupuje kvůli výbavě. Třeba já bych si jí koupil, ikdybych musel okna stahovat kličkou a centrál to vidělo, jen u felicie, co stojí vedle. :)

No a s tou kůží v autě jsme se taky nepochopili... Věřím, že se v tom člověk nepotí apod., sám mám v práci kožený křeslo. V tomhle případě jsem chtěl říct, že mi kůže k autu, jako je S16 nesedí... Joo do něčeho, jako je 407 atd., bych jí bral, ale v malém, spíše sportovně založeném autě, se mi nelíbí.

Tohle už je spíš věc vkusu. Každému se líbí něco jiného.;)

Odesláno

Jeste jsem se chtel zeptat akorad na jednu vec a to je jak funguje to ele. servo ? popripade kde to ma nejake pojistky apod, je to jedina chybka co na ni nefunguje

Odesláno

V sobotu bude doma :) nevis jak to je s tim servem ?? Befunguje tam totiz , pry mu to nekdy v zime prestalo fungovat akorad nemel cas to poresit , mozna ze to bdue treba nejaka pojistka ci co nebo rele

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...