Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Aktuální fotky našich miláčků...

Recommended Posts

Odesláno

:D:D:D:D::D ja se poseru smichyyyyy neeeeeeeeeee.......to je jako husty...jeste ze tam nekdo nedal druhy den listecek...koupim za odvoz :D

[upravil dne 25/1/10 Fr3sh]

Odesláno

moji slecnu neznate nikdo...jenze je tu problem je to slozity vis :) ja se vcera s jednou tak trochu rozesel..ja mel dve...:X a tuhle co tu ted je jsem mel jeste pred tou druhou..proste je to zamotany..hlavne ani jedna to nevi...je pravda ze nekdy mi ty rande nevychazeli :D

PS: stavitelnej podvozek?...vzduchovej asi :D a jak to dostat na kola? pozadat 3 lidi aby ti zvedli a dal jsi tam hever :D

[upravil dne 25/1/10 Fr3sh]

Odesláno

to neeee....ona ridi jako prase...jezdi hrozne rychle...malem uz mi 3x zrusila pezota...ve meste semnou jednou jela 120..ja myslel ze ji zabiju...je blazen do aut :D

Odesláno

ideální baba to já jsem si to svouji musel vycvičit. když jsem s ní začal chodit tak nepoznala nic a ted jdeme po ulici a najednou viděl jsi tu hondu jak měla luxusní kolečka:D musím se smát

Odesláno

Házej sem fotky \"z_pod_kulichu\" pod tlakem :D :D

Při poznávání aut u svojí současný slečny také pozoruju značný progress v tom, že mi už na mou otázku \"No, jaký to je auto...?\" neodpoví \"zelený\" :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...