Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Aktuální fotky našich miláčků...

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Lentilka

ja tam mam ten klakson od alarmnu tak to mam napasovane mezi tim tak jeste chvili to tam vydrží:D

volviku až se budeš zbavovat te rozpěry tak řekni;)

:) zbavovat se ji nebudu necham ji tam

Odesláno
Původně zaslal: Lentilka

jak máte vyřešenou nádobku s kapalinou do posilovače řízení? kdyžtak mě sem hoďte foto... ja ji mam opřenou o sání a o trubku od alarmu ale musim ji přidělat nějak na pevno...

kopiemotor.th.jpg

ja to mam vyreseny takto.. je to normos v tom drzaku co je origo akorad je tam nove vyvrtana dirka a drzak s nadobkou prisroubovany hned vedle sani .. :roker lepe to udelat neslo ;)

kdyby se zachtelo po lepsi fotce tak neni problem udelat staci sem napsat :cool:

[upravil dne 11/9/09 Meky]

Odesláno

no ja to mam zatim takhle, tam jak je to červeny tam by měli být 2cm zavity, na tom jednom to bylo chycený... tak na to to nějak vymyslim...

meky: to tvoje jsem studoval na moje.auto když jsem to začal dělat.... vubec jsem nevedel kam to prijde a jak ma byt ta guma +- dlouha...

[upravil dne 11.9.2009 Lentilka]

post-0-14109609647171_thumb.jpg

Odesláno

ta je info o ni. r.v. 1999 registrace prvni 2000. 190 000 kilometru ale kompletni servisni historie. Je to 1.4. Nechodí servo, mám nové. Origo kola 14\" s peknyma gumama, zimaky na elektronech s novzma gumama. Radio JVC chameleon. V platě basy, stredy, vejsky. Tuba v kufru + zesilovac. Krasne vycisteny vevnitr, nikdy se vnem nekourilo. Novy vyfuk. Technicka pred 3000 kilometru, kompletne bez jedinne mensi zavady. Toto vse za 36 000 Kč v Německu :)...plus vcera jsem koupil tesneni pod dekl ventilu, svicky, rozvody, filtr, prichytky na lemy a prachy, sou malinko odchlipli. Dnes ceka cely den prace.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...