Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Aktuální fotky našich miláčků...

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Lentilka

bud tam musíš mít účet nebo přes nějakého kamaráda... no jinak to mají na speedpru demon kolin to ma tuning-centrum ale cena je okolo 2500

U nás je to pořadně drahe na kolik tě to přišlo i s dopravou???

Odesláno

Pošta byla normál 12,5eur, tady při objednání těch dvou sání sleva moc nebyla. Každopádně teďka sem objednával pro jednoho nejmenovaného člena :D 3x tohle sání + svody na 1.6 8V a vyšlo to s poštou z Francie cca na 8750kč :)

Odesláno
Původně zaslal: H.o.n.z.a

ta montáž není těžká ne?? a jak je to se seřízení musí se tam pak ještě něco seřidit nebo se to napontuje a jezdí se??

tak montáž zas tak složitá nebyla až jsem přišel na to jak to ta má být:) užezala se ta guma, stahla sponkama pak tam dáš tu trubku zjistiš kde musíš vyřezat díru na baterku a ja jsem ještě řezal diru na oko na yvzvednutí motoru pak to tam nějak naskládáš dotáhneš všechny sponky, jo ještě sjem tu rouru obmotal izolačkou v místě kde vleze do toho \"karbonu pač je tam místo. no a pak to jen stáhneš šroubkama

Odesláno

jak máte vyřešenou nádobku s kapalinou do posilovače řízení? kdyžtak mě sem hoďte foto... ja ji mam opřenou o sání a o trubku od alarmu ale musim ji přidělat nějak na pevno...

Odesláno
Původně zaslal: s1600

zda se mi to,Volviku,nebo je tam Acko?..

Taky jsem se ted dival na foto a nejak to zkresluje ale Acko tam neni ;) kuba mi jeste rikal ze tento rok byl na repasi :)

Odesláno
Původně zaslal: Lentilka

jak máte vyřešenou nádobku s kapalinou do posilovače řízení? kdyžtak mě sem hoďte foto... ja ji mam opřenou o sání a o trubku od alarmu ale musim ji přidělat nějak na pevno...

Ja ji mam takhle a nikde se mi o nic neopira mam tam jeste hodne mista :)

31082009103w.jpg

Odesláno

no vidis Pavliku, hned to vypada jako auto:super:D to abychom to nekdy nafotili spolecne;) a muzem rict jeste nekomu se 106kou:) Jinak ja tu nadobku mam chycenou na podstavci od baterky;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...