Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Aktuální fotky našich miláčků...

Recommended Posts

Odesláno

aha,tak to jo..ja musim udelat silenbloky na predni naprave..to ale zas neni takova investice,takze jsem rad..nic ted nezlobi,vsehno bezi jak ma,nic neklepe apod..ceka me ted olej..

• O 2 týdny později...
Odesláno

vytahoval jsem maličko lemy tak jsem skoušel aby to nedřelo v zatáčkách a super ... sešteloval jsem ručku nové svíce brisk racing na skoušku jak pošlapou jsou určený na zavodní motory.... a kamarád co se zabejvá zavodákama tak mi upravil škrtící klapku vyfrezoval a vyleštil.....:D

Odesláno
Původně zaslal: jiri106xs

Ty woe, já se fakt naštvu a přesadím tu zadní nápravu... Vypadá to skvěle:super

já tam mam napravu z 1.3 rally arigo od Petiho jsem jí koupil tak sežen tuhle napravu a budeš to mít taky takle:super bylo mi totiš řečeno že když bych přetočil tu co jsem měl tak by to bylo měkčí....ale nevím taky to tu psali kluci...
Odesláno

S tou měkkostí by to asi nebylo tak horký, kdyby to šlo o 3-4cm, nevim... Ale když už, tak bych chtěl čumák ještě o něco víc dolů. Zkoumal jsem to a ty KW pružiny, tak aby to nekeclo až na zem, nejspíš zkrátit nepůjdou:(

Odesláno
Původně zaslal: jiri106xs

S tou měkkostí by to asi nebylo tak horký, kdyby to šlo o 3-4cm, nevim... Ale když už, tak bych chtěl čumák ještě o něco víc dolů. Zkoumal jsem to a ty KW pružiny, tak aby to nekeclo až na zem, nejspíš zkrátit nepůjdou:(

mužeš koupit nižší pružiny a ty mužeš eště skrátit neska jsem se o tom bavil z kámošem a ten tomu rozumí a má citroena AX 1.3sport....zavydím ale já ten předek snižovat asi už nebudu už takle je o 3.5cm abych tam nacpal eště lyžinu:D ale pružiny se daj eště skrátit určo:super

[upravil dne 30/7/09 luky106rolandgaros]

Odesláno

Mám tam KW -30 a co jsem koukal, tak by po zkrácení kecnul minimálně o dalších 30, spíš víc... Dalo by se to, kdyby jedna z těch misek neměla doraz, ale takhle to jde jen o celý závit, což nevím, jestli by autí rozdýchalo...

Ještě na to zkusím mrknout, ale asi to jinak, než o ten závit nepůjde:nevim A névý pružiny už se mi kupovat nechce:bojim

[upravil dne 30.7.2009 jiri106xs]

Odesláno

pravda... tet jsem koukal na stere pružiny....tak to asi jedině jiné....ty nejsou zas tak moc drahý nevím teda jak kWčka:myslim a nebo skrátit tu stranu na které se ta spirála zmenšuje nevím jak se tomu tet řiká ale na hořejšku pružyny jsou ty spyrály blíž u sebe....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...