Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Aktuální fotky našich miláčků...

Recommended Posts

Odesláno

Kdepak, 106kám, byť i s litrovým motorem, se nelze smát - ba co víc - je nutno náležitě pochválit :-) 406 je něco jiného, v dieselu obzvláště :D Né, on Vojta ví že ho jen tak popichuju :D

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

Kdepak, 106kám, byť i s litrovým motorem, se nelze smát - ba co víc - je nutno náležitě pochválit :-) 406 je něco jiného, v dieselu obzvláště :D Né, on Vojta ví že ho jen tak popichuju :D

Jojo my do sebe s Kujonem sijem porad :D:D:D:D:D a kor co se tyce 406 vs. 106.:D:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Lentilka

ale když budeš jak Suki z F&F tak to bude ještě lepší:aut

Ale to by musela mit hondu s200 s uzasnejma ornamentama a snitrem :D:D:D:D zrovna minulej tejden sem na to 2 x koukal :D:D. Chci turbo to pssssssssssst pst je tam uzasne :D

Odesláno
Původně zaslal: agresssor

Ale to by musela mit hondu s200 s uzasnejma ornamentama a snitrem :D:D:D:D zrovna minulej tejden sem na to 2 x koukal :D:D. Chci turbo to pssssssssssst pst je tam uzasne :D

když to převedeš na naše poměry tak ji stačí 100koňová 106:) jen aby se vyznala v motorech... pak přijedem do Brna na návštěvu a přítel nám přijde otevřít v zástěře a pošle nás do garáže, kde bude Peťa v monterkách pod autem:D:D:D

Odesláno

když to převedeš na naše poměry tak ji stačí 100koňová 106:) jen aby se vyznala v motorech... pak přijedem do Brna na návštěvu a přítel nám přijde otevřít v zástěře a pošle nás do garáže, kde bude Peťa v monterkách pod autem:D:D:D

No to je v podstate fakt :D:D:D to by bylo opravdu ulet pritel v zastere a Peta v monterkach:D:D:D. No je fakt ze uz znam jednu holcinu ktera se radsi vali pod autem nez je kuchyni:)

Odesláno

No to je v podstate fakt :D:D:D to by bylo opravdu ulet pritel v zastere a Peta v monterkach:D:D:D. No je fakt ze uz znam jednu holcinu ktera se radsi vali pod autem nez je kuchyni:)

Tak 100 koňovou 106 už mám, tak už jen trošku ty motory... Jo a hlavně mi musíte postavit tu garáž :D

Odesláno
Původně zaslal: Petasiki

kdyz se tam sjede celej klub tak garaz do vecera stoji :D:D:D:D

Tak 100 koňovou 106 už mám, tak už jen trošku ty motory... Jo a hlavně mi musíte postavit tu garáž :D

Odesláno

Prepacte ze vam skacem takto do temy ale chcem kupit priatelke nejaku 106 a vobec neviem podla coho sa mam riadit.Chcem pre nu take male mestske auto lebo uz ma dlhsie vodicak ale casto nejazdi tak preto chcem pre zaciatok nieco male.Ja mam 307 a toho sa boji lebo je to velke.Moja predstava je nieco okolo r.v. 95-96 lebo tam uz su take gulatsie a motor to vobec neviem ale ked mate take auta tak mi mozte dat nejake rady na co si davat pozor pri kupe alebo mi aj nejake odporucit.Dakujem za vase rady.

Odesláno

Ahoj miro25 tak já bych být tebou vybral litrovku s posilovačem řízení a od roku 1996 kdy už se vyrábějí Faceliftované , které jsou na pohled hezčí a jistě se budou líbit. Počítej pokud to bude mít něco najeto a vrže zadní náprava tak repasy zadní nápravy , vyměnil bych všechny náplně : motorový a převodovkoví olej , chl. kapalinu a brzdovku. Zkontroloval bych kotouče a destičky ve předu ,vzadu bubny a pakny. Lepší je když si vezmeš známého automechanika ať ti to proklepne.:D

Odesláno

Tak předchozí záhada vyřešena - je to 8V oboje...:mad:

i 8ventil staci :)

Nj, prý to líp tahá od spodu, tak z toho zklamaná nejsem:) I když nemám možnost srovnání, že? :D

Odesláno

2 miro25: Jasně 106 pro ženskou do města je nejlepší volba. Určitě si to bude moc chválit, protože se s ní bezvadně parkuje. A Black Joe má pravdu, teď už se dají sehnat hodně levně i s novým faceliftem. A ten motor... asi záleží dle náročnosti řidiče. Já prostě trvala na malým dračisku :D

Odesláno
Původně zaslal: Black Joe

Ahoj miro25 tak já bych být tebou vybral litrovku s posilovačem řízení a od roku 1996 kdy už se vyrábějí Faceliftované , které jsou na pohled hezčí a jistě se budou líbit. Počítej pokud to bude mít něco najeto a vrže zadní náprava tak repasy zadní nápravy , vyměnil bych všechny náplně : motorový a převodovkoví olej , chl. kapalinu a brzdovku. Zkontroloval bych kotouče a destičky ve předu ,vzadu bubny a pakny. Lepší je když si vezmeš známého automechanika ať ti to proklepne.:D

Litr ti posilovac rizeni moc neutahne ... Mame doma saxo 1.1 a co mi rikal kamos mechanik tak to servo by tam nemelo bejt ze je to na to moc slaby..... prej

Odesláno

Nj, prý to líp tahá od spodu, tak z toho zklamaná nejsem:) I když nemám možnost srovnání, že? :D

Ja myslim ze i 8 ventil na takhle malinky auto staci aby to s tim hezky cvicilo.)

Odesláno

Ja myslim ze i 8 ventil na takhle malinky auto staci aby to s tim hezky cvicilo.)

Tak s tím bez výhrad souhlasím:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...