Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Aktuální fotky našich miláčků...

Recommended Posts

Odesláno

Motor už měl najeto přes 200tis. a víc jsem pod tím ležel, než jsem jezdil, takže na úpravy už jsem moc pomyšlení neměl:( Navíc jsem auto potřeboval každý den a s tímhle to moc nešlo. Nakonec odešlo turbo, tak jsem šel po něčem novějším. Sice mám teď o něco slabší autí, ale je novější a nemám s ním žádný problémy

:super

Odesláno
Původně zaslal: jan07

jo,je to ono.Jake prasacke veci myslis?

no docela me prekvapilo jak byla tahana elektrika dozadu prave do toho kridla a zpetnych zrcatek.....

navic jak tam byly ty 16tky tak mu to vepredu drelo tak t am jsou sundany podbehy a nejaky svazky kabelu tam jsou dost odhaleny.... navic nevim jaky tam jsou pera ale mam pocit ze zadek je o dost vejs jak predek....

Odesláno

s temy koly se to nelibilo i me,taky jsem je hned sundal a dal tam prozatim ty co tam mam.Sel jsem do toho s tim,ze zaplatim o neco min a dam si to pomalu do kopy.Taky se me povedla usmlouvat cena.Udelal jsem tam rozvody,nove sportovni svicky,silemblok motoru,tahlo na razeni a ted jeste ty krouzky udelam.A tak pomalu budu dal rekonstruovat.Aspon vim,co tam mam udelane.A ne ze ti nekdo rekne,ze by to tam melo byt udelane.

Odesláno
Původně zaslal: jan07

s temy koly se to nelibilo i me,taky jsem je hned sundal a dal tam prozatim ty co tam mam.Sel jsem do toho s tim,ze zaplatim o neco min a dam si to pomalu do kopy.Taky se me povedla usmlouvat cena.Udelal jsem tam rozvody,nove sportovni svicky,silemblok motoru,tahlo na razeni a ted jeste ty krouzky udelam.A tak pomalu budu dal rekonstruovat.Aspon vim,co tam mam udelane.A ne ze ti nekdo rekne,ze by to tam melo byt udelane.

na kolik jsi usmlouval? byla za 86 puvodne myslim nebo tak neco ne?

Odesláno

jo 86,stahl jsem to o 10.Kola jsem dal hned pryc,tady nekom z fora.Udelal rozvody a nove svicky.A ted ty dalsi veci,doufam ze ty krouzky pomozu.Pak zase neco,musim totiz delit penize mezi auto a rodinu.Ted cekame prirustek:)

Spiral:nekupoval si to auto od nejake rodiny?Nevim ale odkud,meli to myslim na hyperinzerci?

Odesláno

aha,ja prave takove podobne videl na tech strankach az jsem si ho koupil.

Ja mam na auta docela smulu,predtim jsem si koupil focusa 1.8tdi r.v.2001 krasny,cerveny,v kozi,5 dveri.Takhle na oko zadna vada,ani motorove,proste zachovali.Jenze za chvili me museli vymenit celou kabelaz,pak odeslo chlazeni a nakonec turbo se vstriky,to uz jsem ho ani neopravoval a pod cenu prodal.Tak sem si rekl,ze si koupim neco mensiho a ziveho,ale bohuzel se me ty problemy deji zas:(

Odesláno

nj jaro určitě není.. je to starej titulek trosku pozměnim zitra :-) ... jinak tohle byl placek po cestě :-) parkovistatka jsou mnohem lepsi :-) ... ale pokud tam je clovek sam jde to i na malem :-):roker:roker:roker:roker

Odesláno
Původně zaslal: Spiral

tak ja tyhle kravovinky moc s peginou nechci pokouset :) na to radej pujcim nejaky RWD :)

proč myslíš že s náhonem na předek to nejde :-D FWD, se škodovkou se blbo líp ale tady stací na R (rychle) a točíš se taky :-) chce to mít odladěnou ručku což s nahonem na RWD moc nejde je to pohoda jen si zvyknout ze zatahnes rucku a pridat plyn se trosku tluce :-)... ale je to o zvyku.. :-):papa

P.S: jinak uplne chapu ze nekomu to jde vic s pujcenym ja bych nikomu auto na drive nepucil... pokud by to nebyla shade ktera jede druhy den do EKOLINE :-)

[upravil dne 5.1.2009 Welis]

Odesláno

S FWD to jde celkem v pohodě, jen to urvat:D, ale pokoušet výdrž některých podvozkových dílu jen kvůli troše smradu a čarám na asfaltu se mi taky moc nechce:nevim

Joo na sněhu, to je jiná:mrk:D

[upravil dne 5.1.2009 jiri106xs]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...