Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Aktuální fotky našich miláčků...

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: s1600

ja o tom taky velice vazne uvazju,ale zase na druhou stranu,minula zima nebyla moc ukrutna,aspon tady u nas,snih byl par dni....tak nevim,casu dost....

no ja su od Olomouce a tady taky zima neni nikterak extra ale solí tu pořád;)

Odesláno

Tak to bude Pavlíku žůžo dobrodrůžo až třeba nejdejbože píchneš, protože prej fakt nejdou sundat :D Narazil jsem jen na jednu diskuzi kde to jeden popisoval, že pomohla pouze svářečka :-) (samozřejmě pak šroubky KO)

Odesláno

no vozím sprej,

mam je od známýho, dal mi krabičku tudle máš kód a když stratíš ořech tak přijdeš do prodejny řekneš jim že chceš ořech ukážeš číslo a není problém... no ale v prodejně mi řekl že chce jinej kód... a ten jaksi nemám no:(

no a kdyby byli jen šrouby KO tak to by mi nevadilo, hlavně že by byli kola dole...

[upravil dne 2.9.2008 Lentilka]

Odesláno

tak mě napadlo dát sem fotku jak vypadalo auto než jsem se pustil do uprav...takže tady je...je tam stará kapota

starej nárazník a spousty dalších kravin které= mě stály moc peněz:) jo a jetě je to zvednutý

[upravil dne 4.9.2008 jakub106GTI]

post-0-14109601977528_thumb.jpg

Odesláno

přidávám fotku svého modrase - mám ho chvilku a je na něm ještě celkem práce, ale jinak spokojenost;)

[upravil dne 5/9/08 Perdichtel]

[upravil dne 5/9/08 Perdichtel]

post-0-14109601979341_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...