Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Aktuální fotky našich miláčků...

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: sucram®

Původně zaslal: Lentilka

já se musím smát jaká je 106 traktor když není snížená...

ale máš ji moc pěknout a pěkně umytou:aut

jn je to dost tak vysoké, ale u nás ty cesty nejsou vůbec pěkné a když pomyslím na zimu u nás - nereálné mít snížené auto :bojim

tomu bych i věřil, já ho na zimu zaparkuju a kupuju 120tku:D

Odesláno

jn je to dost tak vysoké, ale u nás ty cesty nejsou vůbec pěkné a když pomyslím na zimu u nás - nereálné mít snížené auto :bojim

Takže stěhování do Škoda klubu...:D

Odesláno

No to je hodně velká blbost v této době kupovat 120 tku a ještě na zimu. Ve 40 tce když někam plácneš nemáš šanci...

navíc ted když za 3 tisíce koupíš i favorita

Odesláno
Původně zaslal: KeiTynka

Původně zaslal: jiri106xs

Koupíme trabochy a na jaře uděláme bakelitový Destruction derby:super:D

http://autosoft.cz/detail_inzerat.php?id=AUTOBAZAR-JANOV%2FA08854%2F27.8.2008&zBazaru= :D:D

[upravil dne 2.9.2008 jiri106xs]

:super

30 let starej-to už bych dával zadarmo,ať si z toho někdo udělá trakturek, natož bez 100vky 7000kč:myslim:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Původně zaslal: KeiTynka

http://autosoft.cz/detail_inzerat.php?id=AUTOBAZAR-JANOV%2FA08854%2F27.8.2008&zBazaru= :D:D

:super

30 let starej-to už bych dával zadarmo,ať si z toho někdo udělá trakturek, natož bez 100vky 7000kč:myslim:D:D:D

Naopak. Teď zase cena začne stoupat.;) Před pár rokama stala 110r coupe pár korun a teď, když bych ji chtěl na renovaci sehnat, tak je drahá jak sv.ňa. A s ostatníma to je to samí.

Odesláno

a pak z toho uděláme trsátka a budem milionáři;)

no já jsem si zimu ve 120tce maximálně užíval, nikam jsem nespěchal a pak na parkovišti dělal kraviny...

Odesláno

tak nejspíš se bude \"celolakovat\" ale musím z taty vyrazit prachy:myslim v peugeotu chteji za par dilu skoro dvacku tak na to bych se mohl... to si radsi prihodim neco ze svyho a udelam lak druhej at to není jak kráva milka:bacha

[upravil dne 2.9.2008 Lentilka]

Odesláno

Tak my sme malinko pokročili :-)

Auto a všechny díly už jsou v plniči - no řekněte, nevypadá ta matná černá lovely? :D Ve čtvrtek se bude lakovat auto, díly pozdějš. Dneska sem sundaval všechny venkovní s16 plasty. Prahy pohodička, ale přední lemy - u nich jsem víc \"čudlíků\" ulámal než normálně sundal :D

686082_big_2_031.jpg 686083_big_2_033.jpg 686084_big_2_035.jpg

Jo a ještě se mi dneska povedlo urvat jeden šroub na kole, takovej sem svalovec :D :D Takže koupě bezpečáků se nebezpečně přiblížila :D

[upravil dne 2.9.08 kujon106]

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

Tak my sme malinko pokročili :-)

Auto a všechny díly už jsou v plniči - no řekněte, nevypadá ta matná černá lovely? :D Ve čtvrtek se bude lakovat auto, díly pozdějš. Dneska sem sundaval všechny venkovní s16 plasty. Prahy pohodička, ale přední lemy - u nich jsem víc \"čudlíků\" ulámal než normálně sundal :D

686082_big_2_031.jpg 686083_big_2_033.jpg 686084_big_2_035.jpg

tak to já ulomil asi tři:D

Odesláno

Z dálky to vypadá supr, z blízka je to bohužel pomeranč - holt plnič... Ale až budu příště lakovat nějaký autíčko, tak určitě do matna, neboť je to fakt supr ;)

Tak, jak sem psal že sem ulomil ten šroub na kole, tak sem před chvilkou objednal Mc Gardy ;)

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

Z dálky to vypadá supr, z blízka je to bohužel pomeranč - holt plnič... Ale až budu příště lakovat nějaký autíčko, tak určitě do matna, neboť je to fakt supr ;)

Tak, jak sem psal že sem ulomil ten šroub na kole, tak sem před chvilkou objednal Mc Gardy ;)

Tak si na tom plniči nech prdel mrskat,čim lepší si to připravíš,tim lepší budeš mít výsledek,:super:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...