Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Aktuální fotky našich miláčků...

Recommended Posts

Odesláno

To že se prodávala dlouho, jsem věděl a vím, že to leccos naznačuje.... Ale přes všechny pochobnosti jsem do toho šel...Co si budem vykládat, každý starý auto je sázka do loterie.... S investicemi jak časovými tak i peněžními počítám a chci ho dat zprvu hlavně po motorové stránce do TOP stavu...

Odesláno

Ztrácí se mi voda z chladiče... Schanim nekoho kdo by na to kamaradsky mrknul.... Až na to se zdá být všechno vpohodě.... na kastly nějaký ťukance z nákupních center.

[upravil dne 17/4/12 19:08 od Puo]

Odesláno

Tukance od idiotů z parkovišť mám taky. Dokonce je občas potřeba odleštit třeba červenou nebo modrou barvu z nárazníku :D Ale to neovlivníš :) A na tu vodu se ti mrknou v každym servise :) Zeptej se na nějakej levnej a kvalitní v okolí a máš to.

Odesláno

zmáčkni párkrát hadici co vede k chladiči a poslouchej jestli \"funí\" víčko na expanzce... už mě takhle odešli 3 :( Tak sem koupil origo a uvidíme, ale je stejný jako náhrada od Febi.

Zkontroluj si těsnost všech hadic a odvzdušnovacích šroubech a když všecko cajk, tak asi těsnění..., ještě by to mohlo téct kolem vodní pumpy.

Kde je ty focený, někde u Líšně?

Odesláno

foceno v Campus Brno - Bohunice... Do servisu se mě právě zatim nechce, sháním nějakýho kámoše nebo kámoše kámoše co se na to za krabičku Marlbor koukne :D

Odesláno

tak takový ty věci co ti tu napsal JimBeem, tak si zítra můžeš zkontrolovat sám ;) a podívej se na víčko pro dolévání oleje, mělo by být čistý (jen od oleje), pokud na něm bude bílá emulze, něčemu to nasvědčuje ...

Odesláno

škoda, že nekouřím :D

Lískovec a Bohunice mě tam taky vycházeli... :aut

To alpinka: hezký, moc hezký... ještě nárazník do barvy ;)

[upravil dne 17.4.2012 21:28 od JimBeem]

Guest Alpinka
Odesláno

go.play: a já jim chtěla dát růžový nádech :D tak nic teda.....

Guest Alpinka
Odesláno

JimBeem: to radši ne.... kouřím v autě (pro rýpaly: cigarety), to by ta kůže dlouho bílá nevydržela :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...