Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Aktuální fotky našich miláčků...

Recommended Posts

Odesláno

určitě jedeme,máme to kousek akorát nevím v jakém složení ale určitě já a jedna felda možná ještě jedna 106 mk1 dál se uvidí a já tam budu na 100% celý tři dny

Odesláno
Krása krása :) Taky se těším na 15\" :P Kolik si za ně dával? :)

6000,-

Pneu 195/50 (45 mi přišlo nízké na naše silnice, navíc je už znatelně menší obvod než plechy)

+ vzadu jsou třeba podložky 10mm

Předek při plném rejdu asi dře o takový výstupek na prahu, musim se na to podívat.

Odesláno

kdo při otevření rajčete se podíval jako první na fotky auta??? a kdo dal přednost fotkám pod ním? :D přiznejte se ! :D

Já se přiznám, na auto jsem se podíval až potom :D :D

Odesláno

Machy: No 45 profil znatelně zmenší obvod, to je fakt, ale zase to častějc drhne :D Jinak pěkný kolečka :) Mě nakonec ty 15\" padly, tak si pojedu alespoň pro pružiny (snad) a nějaky 15ky snad časem vyřešim :)

Layra: Krásná 106ka a roztomilá krásná majitelka :) Radost pohledět :) Ještě by to chtělo fotku, kde jste obě dvě spolu :roker

BTW: Souhlasím s go.play a tím se i přiznávám, že první byly fotky roztomilé majitelky :D

[upravil dne 9/4/12 22:05 od FiFa_cze]

Odesláno
kdo při otevření rajčete se podíval jako první na fotky auta??? a kdo dal přednost fotkám pod ním? :D přiznejte se ! :D

Já se přiznám, na auto jsem se podíval až potom :D :D

Rekl bych, ze 96% muzske populace se podivalo prvne na fotky slecny ridicky ;-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...