Ondra_S16 Odesláno 5. duben 2012 Odesláno 5. duben 2012 HR, Eibach, KW a podobné.. Jinak pokud auto využíváš jak píšeš, nechal bych podvozek být nebo dal jen pružiny:) Citovat
FiFa_cze Odesláno 5. duben 2012 Odesláno 5. duben 2012 Mrknu se po nějakých pružinách až budou prachy. Auto využívám občas i na projížďky..to zas jako jo, ale není to častějc, jak to popojíždění Auto mám rád, tak si ho chci vyšperkovat, aby vypadalo podle mýho gusta a dost lidí mi ho tady u nás závidí Citovat
kujon106 Odesláno 5. duben 2012 Odesláno 5. duben 2012 Proužek určitě ano, řezat pružiny určitě ne, nový podvozek (pružiny) proč ne Citovat
kujon106 Odesláno 6. duben 2012 Odesláno 6. duben 2012 Ty poslechni, neměla ta tvoje S16 dříve na bocích nápis \"Competition\" a nemá celokoženej interiér? Citovat
Kali S16 Odesláno 6. duben 2012 Odesláno 6. duben 2012 Kujone o žádným nápisu nic nevím,ale co jsem slyšel tak kůži to mělo,ale někdo jí vyndal Citovat
kujon106 Odesláno 6. duben 2012 Odesláno 6. duben 2012 Takovou podobnou právě s tim co píšu jsem měl tehdá v merku, no a zrovna odpoledne v den kdy sem schrastil poslední kačky tam volám a bohužel, ráno prý odjela. Ale nejspíš to není ona, jestli tead nepochází někde od Plzně Citovat
Kali S16 Odesláno 7. duben 2012 Odesláno 7. duben 2012 Kujone tak to asi nebude ona..Já sem první majitel v ČR .. Je to přivezený z Francie.. Voraz : Jojo sprinty sem jel,ale stalo to za hovno.. Chvilku před startem začalo docela pršet a občas se objevil i sníh .. Takže časy budou mizerný,pak je sem kdyžtak napíšu.. Ale jel sem tři a všechny vyhrál,tak aspoň malý zlepšení nálady .. Jel sem proti Audi A3 1.9Tdi,Fabii RS a proti 307 2.0 16v... Citovat
Voraz Odesláno 7. duben 2012 Odesláno 7. duben 2012 chtěl jsem taky jezdit ale v pul dvanáctý jsem jel domu protože bylo hnusně a v dešti se mi jezdit nechtělo... mám vyfocenou tu tvoji 106 Citovat
Moby89 Odesláno 7. duben 2012 Odesláno 7. duben 2012 hoši proč ste se k nám nehlásili? ikdyž to se asi nedivim:D my jsme parkovali od vjezdu furt rovně naproti tý off road dráze:roker Citovat
Voraz Odesláno 7. duben 2012 Odesláno 7. duben 2012 já v pátek po příjezdu parkoval u cíle sprintů a večer když jsme se sešli všichni tak jsem přeparkoval k driftům na druhou stranu Citovat
Moby89 Odesláno 7. duben 2012 Odesláno 7. duben 2012 my tam byli od pátku od cca půl šestý, světle modrá 306, a modrá 406tá Citovat
Voraz Odesláno 7. duben 2012 Odesláno 7. duben 2012 my přijeli asi v půl osmý dali jeden rychlej sprint a pak jsme šli na pívo Citovat
Kali S16 Odesláno 7. duben 2012 Odesláno 7. duben 2012 Já sem dorazil v sobotu kolem půl 9.. Myslel sem že budou volný sprinty od 9,ale byly posunutý až na půl 2.. A taky se mi chtělo domu,ale když už sem byl registrovanej,tak sem si řek že to odjedu.. Tak sem zvědavej na čas,ale bude stát za prd.. Minulý rok sem byl v naší kategorii na 4 místě s časem 16,2 nebo tak nějak .. Já tě tam viděl jen občas jak si projížděl,ale spíš sem se schovával před tim hnusným počasím .. Tak se pochlub fotkou toho mýho pekáče Citovat
Voraz Odesláno 7. duben 2012 Odesláno 7. duben 2012 no já jsem před devátou jel do příbrami dofouknout sliky protože to vypadalo nadějně že bude solidní počasí pak posunuli ty volný sprinty a když začlo chcát tak jsem odjel Citovat
kujon106 Odesláno 8. duben 2012 Odesláno 8. duben 2012 Tak to asi fakt bude jiná Srazovej počas koukám fakt nicmoc, chce to počkat na léto. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.