Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Aktuální fotky našich miláčků...

Recommended Posts

Odesláno

Mrknu se po nějakých pružinách až budou prachy. Auto využívám občas i na projížďky..to zas jako jo, ale není to častějc, jak to popojíždění :) Auto mám rád, tak si ho chci vyšperkovat, aby vypadalo podle mýho gusta a dost lidí mi ho tady u nás závidí :D

Odesláno

Takovou podobnou právě s tim co píšu jsem měl tehdá v merku, no a zrovna odpoledne v den kdy sem schrastil poslední kačky tam volám a bohužel, ráno prý odjela. Ale nejspíš to není ona, jestli tead nepochází někde od Plzně :)

Odesláno

Kujone tak to asi nebude ona..Já sem první majitel v ČR :D.. Je to přivezený z Francie..

Voraz : Jojo sprinty sem jel,ale stalo to za hovno.. Chvilku před startem začalo docela pršet a občas se objevil i sníh :grr .. Takže časy budou mizerný,pak je sem kdyžtak napíšu.. Ale jel sem tři a všechny vyhrál,tak aspoň malý zlepšení nálady :D.. Jel sem proti Audi A3 1.9Tdi,Fabii RS a proti 307 2.0 16v...

Odesláno

chtěl jsem taky jezdit ale v pul dvanáctý jsem jel domu protože bylo hnusně a v dešti se mi jezdit nechtělo... mám vyfocenou tu tvoji 106 :)

Odesláno

Já sem dorazil v sobotu kolem půl 9.. Myslel sem že budou volný sprinty od 9,ale byly posunutý až na půl 2.. A taky se mi chtělo domu,ale když už sem byl registrovanej,tak sem si řek že to odjedu.. Tak sem zvědavej na čas,ale bude stát za prd.. Minulý rok sem byl v naší kategorii na 4 místě s časem 16,2 nebo tak nějak :D.. Já tě tam viděl jen občas jak si projížděl,ale spíš sem se schovával před tim hnusným počasím :roll.. Tak se pochlub fotkou toho mýho pekáče :D:aut

Odesláno

no já jsem před devátou jel do příbrami dofouknout sliky protože to vypadalo nadějně že bude solidní počasí pak posunuli ty volný sprinty a když začlo chcát tak jsem odjel

post-36747-14109623322654_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...