Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Pato406coupe

Sa nehadame... to je nic... inac nepukaju ti nahodou dvere pri otvarani a zatvarani?

Skor vrzgaju...jemne...ale to by sa asi dalo odstranit keby som nebol lenivy to niecim namazat...ale akosi mi to nevadi :cool:

Odesláno

mne to pukne pri kazdej polohe a uz som to premazaval a nepomaha

Hmm...tak to mi ozaj nerobi....neviem veru poradit...

A ako \"pukaju\"?

Myslim odkial vychadza ten zvuk a aky ma charakter a tak, ze v com to asi moze byt!

Odesláno

Je to v tej mechanike co drzi polohu dvery... vela 406kam to robi

Aha jasnee....spominam si, na sedane mi to robilo tiez...na tomto uz nie

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

Nie modu, ale smer

a na tom jsi byl kde? bez si lisknout za roh a pak se vrat... ;)

he, dobrá odpověď :D

jediné co se audi povedlo bylo kdysi audi quattro....

směr určují úplně jiné automobilky...

nikdo nebere za ikonu rs4, ale M3 a s tou se každá automobilka měří a víceméně bez úspěchu... viz audi a amg mercedes s tím jeho slavným podvozkem...

ale zpět k tématu:

V HDi to nemusí být špatné... pěkná dynamika, za nízkou spotřebu... ale.... ten zvuk....:bojim

V6 zrovna do coupé je podle mně ta nejlepší volba...

Odesláno

Závist chlapci.. 2,2 ma super zvuk aj kulturu chodu, ale som mal na vikend 3,0 kupe automat 150kW.. celkom slusne to ide povedal by som ze skoro tak ako 2,5TDI 180PS.. lenze ked som mu stupal na krk tak priemer 18 pri takom style jazdy ja mam 9... kebyze mi svedomie dovoli tak nehorazne minat klesajuce svetove zasoby ropy, tak menim hned...takze zase naspat do traktora som si pekne presedlal..... ale to je zbytocne, mna staromodne nazory na naftu nerozhadzu...lebo NM je to co benzin bez turba nema a to je pre mna podstatna hodnota, nie PS.

Odesláno
Původně zaslal: @re

Původně zaslal: f3Rd@

Nie modu, ale smer

a na tom jsi byl kde? bez si lisknout za roh a pak se vrat... ;)

he, dobrá odpověď :D

jediné co se audi povedlo bylo kdysi audi quattro....

směr určují úplně jiné automobilky...

nikdo nebere za ikonu rs4, ale M3 a s tou se každá automobilka měří a víceméně bez úspěchu... viz audi a amg mercedes s tím jeho slavným podvozkem...

ale zpět k tématu:

V HDi to nemusí být špatné... pěkná dynamika, za nízkou spotřebu... ale.... ten zvuk....:bojim

V6 zrovna do coupé je podle mně ta nejlepší volba...

No ty abys nekde nenapsal o BMW M3 :) ale kara je to dobra,to musim uznat. JJ 406 coupe only v 3litru..my mistake :)

Odesláno

Závist chlapci.. 2,2 ma super zvuk aj kulturu chodu, ale som mal na vikend 3,0 kupe automat 150kW.. celkom slusne to ide povedal by som ze skoro tak ako 2,5TDI 180PS.. lenze ked som mu stupal na krk tak priemer 18 pri takom style jazdy ja mam 9... kebyze mi svedomie dovoli tak nehorazne minat klesajuce svetove zasoby ropy, tak menim hned...takze zase naspat do traktora som si pekne presedlal..... ale to je zbytocne, mna staromodne nazory na naftu nerozhadzu...lebo NM je to co benzin bez turba nema a to je pre mna podstatna hodnota, nie PS.

18?nedaj sa vysmiat.povoz sa v normalnom manualnom 3,0 152 kw a uvidis ze ked mu budes tlacit ako blby tak viac ako 12 nebude.ked jazdim 200 po okreskach a dediny do 150 tak mam 11 litrov priemer.18 je tak vo sne

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...