Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

potrebujem niekoho kto ma 406coupe starsi model, 3.0 V6 automat! potreboval by som kopiu technickeho preukazu lebo idem prihladovat dovoz a aby som nemusel zhanat \"Duplikát osvedčenia o zhode vozidla COC\" alebo \"Technické údaje ZTO schváleného typu vozidla\" tak potrebujem najst niekoho kto ma take iste auto aby som mohol odpisat vsetky udaje z TP kedze vo FR technickom dokopy nic neni.

Nascanujte to niekto prosim TP (to je jedno ci SK alebo CZ) a poslite mi to na smurf@inmail.sk

vopred dik

Odesláno
Původně zaslal: suno

potrebujem niekoho kto ma 406coupe starsi model, 3.0 V6 automat! potreboval by som kopiu technickeho preukazu lebo idem prihladovat dovoz a aby som nemusel zhanat \"Duplikát osvedčenia o zhode vozidla COC\" alebo \"Technické údaje ZTO schváleného typu vozidla\" tak potrebujem najst niekoho kto ma take iste auto aby som mohol odpisat vsetky udaje z TP kedze vo FR technickom dokopy nic neni.

Nascanujte to niekto prosim TP (to je jedno ci SK alebo CZ) a poslite mi to na smurf@inmail.sk

vopred dik

No smola...mam novsi model...

Ale pokial viem uz nepotrebujes COC (ani jeho kopiu), ale to asi neriesi tie udaje ze....

Odesláno

nepotrebujes COC pokial maju v pocitaci uz prihlasene take auto..ale co ja viem tak u nas v BB asi neni coupe 3.0 automat.. a potom si musis zhanat COC alebo to osvedcenie o zhode a peugeot chce za to 3500sk a trva to daku dobu kym ti to vystavia

Odesláno
Původně zaslal: suno

nepotrebujes COC pokial maju v pocitaci uz prihlasene take auto..ale co ja viem tak u nas v BB asi neni coupe 3.0 automat.. a potom si musis zhanat COC alebo to osvedcenie o zhode a peugeot chce za to 3500sk a trva to daku dobu kym ti to vystavia

Hej, stoji to 3500 a trvalo to asi 2 dni kym to prislo... :papa

Guest servisman
Odesláno

nevím nevím ale já osobně bych kopii nikomu neposílal:myslim

Odesláno
Původně zaslal: sarkomi

nevím nevím ale já osobně bych kopii nikomu neposílal:myslim

tu o nic nejde.nemusis hned za vsetkym vidiet podvod alebo zly umysel.

suno ma pravdu,takto to funguje momentalne s prihlasovanim.mne tieto udaje poskytol Y2K nakolko mame ten isty typ.

suno - tiez ti v tomto nepomozem

Guest servisman
Odesláno

o nic nejde ?? vím své bohužel a není to nějak super v dnešní době nikdy nevíš co tě čeká

Odesláno

bude tam MOZNO rozdiel v hmotnosti medzi automatom a manualom ale to nevadi, aspon ostatne udaje odpisem... ak ta teda mozem poprosit posli mi to na smurf@inmail.sk dakujem :papa

Odesláno

No mozem potvrdit ze udaje som poskytol predcasom a auto stale vlastnim :D

A tiez nechapem ako sa daju zneuzit udaje ako vaha, rozmery a podobne. Sice plati doveruj ale preveruj ale zas nie kazdy je cigan, treba este stale verit v ludi, najdu sa aj normalni....:papa

PS: Dufam, ze som to tymto nezakrikol...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...