Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

no ty voeeeee, to je krása bouliku jak si to stvoril????? ježiš to je nádherný takhle bych jezdil furt, teda kromě noci mimo město....ale tto neni možný já si je snad koupim a udělám:D:D:D:D:potlesk:potlesk

Odesláno
Původně zaslal: Voighta

rozhodně prodloužení kapoty vyjde dráž jak mračítka :)

me to vyjde pres kamarada asi na 2000 ....+lakovani(ale budu lakovat i ostatni cerny veci na aute..takze pocitam s cenou asi 5000,-

mraceni chci takove decentni:roker

post-0-14109607704494_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: rastacreative

a kolko stoji predlzenie kapoty?

Jestli máš kamaráda s CO svářečkou a doma kousek plechu,nebude tě to stát tolik:) Horší je to potom kitovat,mě to trvalo docela dlouho,hlavně kvůli tomu že to je cca 5cm prodloužený a musel jsem se dostat až na vrchní hranu kapoty,ale na 206 a 306 to bude snažší;)
Odesláno
Původně zaslal: kovi306

no ty voeeeee, to je krása bouliku jak si to stvoril????? ježiš to je nádherný takhle bych jezdil furt, teda kromě noci mimo město....ale tto neni možný já si je snad koupim a udělám:D:D:D:D:potlesk:potlesk

no svetla jsou stejny jak ma meldal a cena toho ostatniho a dodelani na bile sviceni krouzku me stalo cca max. 200,- a prace tak na jedno odpoledne :)

jinak to ujde ale nelepe to potvrdi meldal s onim ty to videly real ty fotky docela hodne zkreslujou

• O 4 týdny později...
Odesláno

Kola jsem MAK Blade 15ky.....ted jsem nic netunil :D, naposledy budiky do cervena a xenony.....ted jsem pretesnil hlavu, vymenil tycky stabilizatoru....nove plany jsou zatim jen v hlave, ale jestli se budou realizovat, to jeste nikdo nevi....

Odesláno

Myslím že strop na normální ježdění je 6000K,měl jsem je ale dal jsem je pryč,stačí že moje auto provoukuje normálně,jěště buzerovat xenonama:D

Odesláno

mam je tam od konce zimy, jsou to 6000K, nekupoval jsem je nove.....ale ted bych koupil 4500....ono to sviti opravdu krasne, bile, lehce do modra.....ta barva ma od zarovky opravdu dost jiny odstin.....policajti me zatim s nima nestaveli, tak az zastavej a daj pokutu, tak pujdou dolu....

Odesláno

a to je máš v dálkových i v tlumených??? nebo jen v tlumených?? a co máš v dálkových? já totiž přemejšlim že koupim taky tyhle AE alečerný...a xenony k tomu a chci taky 6000K je to pěkná barvička do modra a to se mi líbí:super

Odesláno

v tlumenych, ty pak sviti i s dalkovyma......do techto dalek se nedavaji....nemuzou se porad zapinat a vypinat......a maji pozvolny nastup svitu..........to by jsi musel mit cocku s mechanickou clonou....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...